"Олімпік" розгромив "Металург" і вперше в історії вийшов у чвертьфінал Кубку України

Поділитися
"Олімпік" розгромив "Металург" і вперше в історії вийшов у чвертьфінал Кубку України "Олімпік" домігся ще одного звершення у своїй історії вийшов до 1/4 фіналу Кубка України © olimpic.com.ua
Новачок Прем'єр-ліги продовжує дивувати футбольних фахівців та вболівальників. Тепер для донецької команди вже не існує авторитетів.

Донецький "Олімпік" розгромив запорізький "Металург" і вперше в історії вийшов до чвертьфіналу Кубка України.

У другому матчі, що відбувся у Запоріжжі підопічні Романа Санжара забили у ворота підопічних Олега Тарана чотири м'ячі і забезпечили собі вихід в 1/4 фіналу турніру. Нагадаємо, що в першому матчі в кінці вересня донеччани виграли 2:0.

Дебютанти Прем'єр-ліги вже втретє за останній місяць грають проти запорізької команди. Тому суперники пішли не стали грати з "закритими дверима" і відразу ж пішли вперед. Особливо старалися запорожці, адже їм треба було відігравати два голи. В черговий раз виявилося, що при непоганих атакуючих діях підопічні Тарана мають купу проблем з переходом в оборону. Саме цим в черговий раз скористалися донеччани.

Читайте також: "Шахтар" без проблем вийшов у чвертьфінал Кубка України

Вже на 12-й хвилині запорожці ще на крок відійшли від поставленої задачі - Кирило Дорошенко дальнім ударом метрів з 30 вразив ціль, коли здавалося, що атака гостей вже захлинулася. А незабаром Гегам Кадімян зняв всі питання про переможця дуелі, забивши другий м'яч.

Шансів переломити хід гри у "Металурга" майже не залишилося, а коли за дві хвилини до виходу команд на перерву Кадімян оформив дубль, зробивши рахунок 3:0, стало зрозуміло, що друга половина зустрічі перетворюється на формальність. Втім, запорожці могли хоча б підсолодити гірку пігулку поразки, але відзначитися у них в цей вечір так і не вийшло. Зате підопічні Тарана пропустили ще раз.

Металург З - Олімпік- 0:4 (0:3)

Голи: Дорошенка, 14 (0:1). Кадімян, 24 (0:2). Кадімян, 43 (0:3). Драченко, 90+2 (0:4).

"Металург" (Запоріжжя): Старцев, Каплієнко, Лисицький, Курилов, Пашаєв, Рудика, Орелеси, Жураховський (Гвилия, 46), Штурко, Льопа (Юсов, 29), Прийомів (Ульянов, 75).

"Олімпік" (Донецьк): Махарадзе, Іванов, Дитятьєв, Міщенко, Тищенко, Огиря, Драченко, Шериф (Ситник, 18), Дорошенко (Семенина, 61), Мохів (Гельзін, 46), Кадімян.

Покарання: Прийомів, 13. Старців, 15. Махарадзе, 38. Орелеси, 45. Драченко, 45. Гвилия, 46. Рудика, 61. Дитятьєв, 72. Пашаєв, 73 (попередження). Орелеси, 64 (видалення).

Судді: Даньковський (Київ), Карапетян, Мотика (обидва - Тернопіль).

28 жовтня. Запоріжжя. "Славутич-Арена".

Тепер чутки про можливу відставку Тарана можуть лише посилитися: команда вже два місяці не знає смаку перемог.

Раніше в 1/4 фіналу вийшли донецький "Шахтар" і дніпропетровський "Дніпро", який за сумою двох матчів обіграв "Чорноморець".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі