Незважаючи на героїчну перемогу над "Малагою", тренер "Боруссії" назвав гру найгіршою в сезоні

Поділитися
Незважаючи на героїчну перемогу над "Малагою", тренер "Боруссії" назвав гру найгіршою в сезоні Юрген Клопп незадоволений своїми гравцями © bvb.de
Юрген Клопп після напруженого матчу з "Малагою" поскаржився на своїх гравців і заявив, що обов'язково повинен піти до лікаря.

Після того як "Боруссія" вирвала перемогу у "Малаги" на доданих арбітром хвилинах, і за сумою двох зустрічей опинилася у півфіналі Ліги Чемпіонів, наставник дортмундців Юрген Клопп знайшов привід для радості.

"Зараз одна команда дуже засмучена, а інша - шалено щаслива. Я не очікував такого, адже ми провели свій найгірший матч в Лізі Чемпіонів", - зазначив у коментарі для uefa.com Клопп.

"Малазі" було легко захищатися проти нас. У другому таймі ми намагалися додати, але суперник діяв дуже розумно. Андалузці сповільнили темп гри і чекали наших помилок. Було непросто. А потім були ці два неймовірних моменти. І все-таки за підсумками двох матчів ми заслужили цю перемогу".

Нагадаємо, що по ходу поєдинку "Боруссія" двічі поступалася, але останній гол іспанців, забитий на 82-й хвилині, міг стати для дортмундців фатальним. Однак спочатку рахунок зрівняв Ройс, а потім захисник Сантана заштовхав-таки м'яч за лінію воріт у сум'ятті воротарської зони.

Втім, як вважає Клопп, "Боруссії" слід якомога швидше забути цей матч.

"Якщо будемо діяти так само, як більшу частину сьогоднішнього матчу, то не виграємо Лігу чемпіонів. Однак якщо ми будемо грати, як ми дійсно вміємо, і додамо до цього сьогоднішнє бажання перемогти, то цілком можемо завоювати трофей", - сказав 45-річний німецький фахівець.

Не можу пояснити, що сталося у мене в душі. Здається, мені потрібно буде сходити до лікаря. Після матчу ми з моїми помічниками в шоці дивилися один на одного в роздягальні і говорили: "З глузду з'їхати..." Нічого кращого я в житті не відчував", - емоційно резюмував матч Юрген Клопп.

Зазначимо, що разом з "Боруссією" 9 квітня в півфінал Ліги Чемпіонів вийшов і мадридський "Реал". !zn

Читайте також:

Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

В "Ювентусі" вірять в успіх з "Баварією", роблячи ставку на післяматчеві пенальті

Анчелотті розчарований бойовою нічиєю з "Барселоною"

Німецька преса посміялася над "Шахтарем"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі