Незважаючи на черговий рекорд Мессі, "Барса" втрачає очки з одним з аутсайдерів

Відео
Поділитися
Незважаючи на черговий рекорд Мессі, "Барса" втрачає очки з одним з аутсайдерів Мессі святкує чергове досягнення © epochtimes.ru
Напередодні 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів Ліонель Мессі встановив ще один рекорд, проте це не допомогло його команді перемогти в чемпіонаті Іспанії.

Футболіст "Барселони" Ліонель Мессі досяг чергового неабиякого досягнення у своєму клубі: після того, як він забив "Сельті", відтепер в іспанській прімері не залишилося команд, у воротах яких би не розписувався Лео.

Зазначимо, що в чемпіонаті Іспанії виступає 20 команд, а з часів приходу Мессі до "Барси" випробування вищим дивізіоном пройшло ще кілька клубів.

Сам поєдинок завершився внічию 2:2. У першому таймі команди обмінялися голами - Начо Інса відкрив рахунок, а незабаром каталонці його зрівняли: на класну передачу від Мессі відгукнувся Тельо - 1:1. Після перерви "Барселона", яка знову вийшла на гру без головного тренера Тіто Віланови, володіла ситуацією на полі, а на 73-й хвилині Лео почав гольову комбінацію, яка завершилася черговим рекордом аргентинця: обігравшись з Тельо він поставив крапку ударом метрів приблизно з 10-ти.

Однак все-таки останнє слово було за клубом з Віго: Оубінья головою зрівняв рахунок, принісши такі важливі очки своїй команді, яка в турнірній таблиці йде в зоні вильоту.

Зазначимо, що осічкою "Барси" не зуміли скористатися ні "Реал", що йде на другому місці, ні "Атлетіко", який відстає від "Королівського клубу" на одне очко. Обидві команди видали нічийні результати 1:1 відповідно з "Сарагосою" і "Валенсією". Каталонці впевнено лідирують, випереджаючи "Реал" на 13 залікових пунктів.

Додамо, що до тренувань у "Барселоні" приступили провідні гравці Жорді Альба і Хаві, які пропустили деякий час через травми.

Нагадаємо, що 2 березня "Барселона" проведе перший матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів проти ПСЖ. !zn

Читайте також:

Мессі встановив черговий рекорд

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі