Необхідно витримати стартовий натиск "Наполі" - Ребров

Поділитися
Необхідно витримати стартовий натиск "Наполі" - Ребров Ребров чекає від підопічних максимальної концентрації © Dynamo.kiev.ua
Наставник киян хоче побачити єдину команду на полі.

Завтра, 23 листопада, в Неаполі відбудеться матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Наполі" прийматиме київське "Динамо".

Головний тренер українського клубу Сергій Ребров зазначив, що в рамках підготовки виконана велика робота, але багато чого буде залежати від футболістів:

"Важко перебудовуватися потім на матчі чемпіонату України, а на Лігу чемпіонів не так складно підготувати команду психологічно: футболісти самі розуміють, що якщо на полі не буде команди, якщо хоча б хтось один не до кінця буде сконцентрований, то суперник цього не пробачить. У чемпіонаті України, можливо, пробачать, але в Лізі чемпіонів - точно ні. Хлопці завтра побачать це з перших хвилин, коли відчують пресинг "Наполі". Треба витримати цей натиск, і потім грати в свій футбол. А те, що ці футболісти вміють грати в такий футбол, я впевнений. Сподіваюся, хлопці завтра це продемонструють", - сказав Ребров на прес-конференції.

"Ми з тренерським штабом виконали необхідну роботу, і важливо, щоб гравці скористалися її результатами. Однак, перш за все, важливо бажання футболістів, наявність з їхнього боку пристрасті на футбольному полі. Тому що, виходячи грати проти італійських та іспанських команд, які добре контролюють м'яч, важлива не тільки модель гри, тактика, стратегія, важливо бажання, пристрасть на футбольному полі. Завтра все буде залежати від бажання футболістів грати на команду. Вони вміють так грати. І якщо завтра хлопці відчують впевненість, то, повірте, це буде зовсім інша команда".

Позитивний настрій у лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка:

"Думаю, всі хлопці, які прилетіли сюди, готові на 100%. Ми розуміємо, що не показали того результату, на який очікували на початку групового етапу. Тому у нас немає іншого виходу, окрім як завтра виходити на поле і намагатися виправити цю ситуацію. У будь-якому разі ми будемо грати тільки на перемогу, сподіваюся, у нас вийде її досягти".

Читайте також: Суркіс у "Динамо" хоче "позбутися баласту"

Нагадаємо, букмекери віддають перевагу "Наполі" і пророкують перемогу італійців з рахунком 1:0 або 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі