У команді Усика назвали суму допомоги Україні за час повномасштабної війни

Поділитися
У команді Усика назвали суму допомоги Україні за час повномасштабної війни Олександр Усик © EPA-EFE/TOLGA AKMEN
Боксер підтримує ЗСУ та українців.

Сергій Лапін із команди українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика розповів про благодійну діяльність боксера.

У коментарі порталу "Чемпіон" Лапін зазначив, що сума пожертв спортсмена на потреби ЗСУ та України перевищила мільйон доларів.

"У планах привернути увагу людей до "Usyk Foundation" під час мегафайту в Саудівській Аравії, як наша команда це зазвичай і робила на попередніх поєдинках. Адже під час боїв активність набагато зростає і це зручний момент, щоб зібрати більше коштів для допомоги Україні.

Є проєкти фонду, де потрібна безпосередня особиста участь Олександра. Але зараз із цим дуже складно. Тренувальний табір триває вже майже пів року. Втім, після бою ми повернемося до цих проєктів. Зараз продовжуємо розвивати різні напрямки зі збору коштів та допомоги.

Що стосується особистих вкладів Сашка, то вони регулярні й це не тільки робота нашого фонду. Просто Усик традиційно не афішує такі моменти. Не є таємницею, що Олександр допомагає ЗСУ. Знаю, що сумарно допомога Україні вже перевищує цифру в мільйон доларів", – сказав Лапін.

Нагадаємо, наступний бій Усика відбудеться 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу.

Раніше стала відома вартість тренувального табору Усика перед боєм проти Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі