На старті Ліги Європи тренера "Чорноморця" влаштує перемога 5:0

Поділитися
На старті Ліги Європи тренера "Чорноморця" влаштує перемога 5:0 © bigbord.net
"Чорноморець" в минулому сезоні вдало виступив у Лізі Європи, і, незважаючи на втрату кількох виконавців, готовий показати хорошу гру і в нинішньому розіграші турніру.

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук сподівається, що його команді вдасться у нормальному ключі провести стартовий поєдинок кваліфікації Ліги Європи проти хорватського "Спліта".

За словами українського фахівця, він буде радий будь-якій перемозі, але розгром із рахунком 5:0 був би найкращим варіантом.

"Який рахунок завтра нас влаштує? Завжди, коли мені задають подібні веселі питання, я намагаюся відповідати з гумором. Нас влаштує результат 5:0", - в одеському стилі розповів Григорчук.

"Впевнені, що на нас чекає складна, важка гра, оскільки Спліт є дуже серйозною командою. "Спліт" у першу чергу сильний командними діями. Не можна сказати, що вони багато імпровізують на полі. Команда грає правильно, просто, надійно. Її футбол, з одного боку, начебто зрозумілий, а з іншого - складний, тому що відпрацьовані всі способи початку і розвитку атаки".

Відзначимо, що у порівнянні з минулим сезоном "Чорноморець" покинуло кілька провідних виконавців: повернувся у "Шахтар", а потім і перебрався до Бельгії грузинський легіонер Торніке Окріашвілі, бразилець Лео Матос відправився у "Дніпро". Ще один футболіст оборонної лінії австрієць Маркус Бергер переїхав до Росії в "Урал". Іншими словами, втрати в одеситів - суттєві. Однак Григорчук не робить з цього трагедії. Принаймні, наразі.

"Наскільки Чорноморець змінився порівняно з минулим сезоном? Мені поки ще складно відповісти на це питання. Нам самим цікаво дізнатися, якими ми станемо", - зазначив Григорчук.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Чорноморець" стартував у Лізі Європи з другого відбіркового етапу і успішно подолав сито кваліфікації. Пройшли підопічні Григорчука і груповий турнір. А ось в 1/16 фіналу на шляху одеської команди став французький "Ліон", який переграв українців за сумою двох матчів.

Матч "чорно-синіх" зі "Сплітом" відбудеться 31 липня у прибережному хорватському місті на арені "Парк младежи". Початок поєдинку о 21:00.

Додамо, що ще один представник України - луганська "Зоря" - зіграє на півгодини раніше за одеситів у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського з норвезьким "Мольде". !zn

Читайте також:

"Металіст" поки не може проводити матчі Ліги Європи у Харкові

"Дніпро" не зумів зламати датську стіну - все вирішиться в Копенгагені

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі