На матч "Волині" і "Металурга" було поставлено 500 тисяч доларів

Поділитися
На матч "Волині" і "Металурга" було поставлено 500 тисяч доларів Чанцев дізнався про велику ставку © ФК Металург Запоріжжя
Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер запоріжців Анатолій Чанцев.

Запорізький "Металург" зазнав розгромної поразки від "Волині" у гостях з рахунком 1:9 в рамках 16-го туру української Прем'єр-ліги.

Після поєдинку Анатолій Чанцев заявив про дивне повідомлення на свою адресу від голови Комітету Федерації футболу України Ігоря Кочетова про ставку на минулу зустріч:

"Хочу почати з того, що перед грою до мене підійшов директор матчу і передав, що дзвонив Кочетов і просив передати, що на матч поставлено 500 тисяч доларів. Я цього зрозуміти не можу. Для чого таке говорити?! При чому тут команда? У мене особисто до всіх повна довіра. Мене це обурює. Можливо, хтось інший визначає результат гри, а не мої футболісти".

Також головний тренер вкотре прокоментував плачевне становище клубу, який найближчим часом припинить існування:

"Щодо сьогоднішньої гри, то ми є заручниками ситуації, яка склалася в клубі. На останній зустрічі власники заявили, що клуб все одно існувати не буде, він ліквідується. Багато людей вже звільнилися з "Металурга". Ми беремо в основну команду гравців з дубля, деякі з них навіть не потрапляли раніше в дубль. Ми просто хочемо дограти гідно осінню частину. Влада нам допомагає проводити матчі. Тим не менш, перед виїздом до Луцька у нас відключили на базі електрику, тому завданням номер один було не захворіти моїм гравцям. Критична ситуація просто".

"Рівень 90 відсотків гравців просто не відповідає рівню Прем'єр-ліги. Звичайно, 1:9 боляче б'є по самолюбству. При нормальних умовах деякі з них не були б навіть в списку на гру. У нас залишився матч в Києві і не знаю, як це все перенести".

Читайте також: Ультрас "Металурга" заявили, що не хочуть бачити "Шахтар" у Запоріжжі

Зазначимо, що під час матчу вболівальники "Металурга" вигукували негативні речівки на адресу команди і кинули на поле два десятки фаєрів, деякі з яких долетіли до штрафної площі запорожців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі