Молодого українського хокеїста визнано найкращим новачком тижня у КХЛ

Поділитися
Молодого українського хокеїста визнано найкращим новачком тижня у КХЛ Віктор Захаров отримав перше визнання на рівні КХЛ © hcdonbass.com
Віктор Захаров із "Донбасу" отримав перше визнання у дорослому хокеї - до цього його заслуги лежали були здебільшого в молодіжному та юнацькому спорті.

Нападника "Донбасу" Віктора Захарова визнано найкращим новачком тижня у Континентальній хокейній лізі.

19-річний хокеїст став першим представником молодіжної команди "Молода Гвардія", якому вдалося набрати два очки у складі "Донбасу". Причому подібне звершення - два гольових паси - підкорилося вихованцю київського "Сокола" у поєдинку з іменитим "Салаватом Юлаєвим". Спочатку він асистував досвідченому захисникові Геннадію Разіну, а потім зумів вивести на ударну позицію ще одного українського гравця Олександра Торяника.

Зазначимо, що Захаров отримав хороші оцінки фахівців ліги, тренерського штабу і досвідчених партнерів. При цьому в середньому хокеїст отримував близько семи з половиною хвилин ігрового часу, виходячи на майданчик у четвертій ланці атаки. Всього у матчах КХЛ він провів чотири матчі.

Віктор Захаров є лідером "Молодої Гвардії", яка виступає у Молодіжній хокейній лізі. Там киянин набрав 17 (3+14) очок в 22 іграх. Раніше нападаючий виступав у київському "Соколі", а також був ведучим хокеїстом юніорської та молодіжної збірних України, а на чемпіонаті світу-2013 у дивізіоні 1В дебютував і в національній команді.

Фахівці відзначають, що Захаров є одним з найбільш талановитих і перспективних українських хокеїстів у свого покоління.

Нагадаємо, що напередодні "Донбас" обіграв у напруженому матчі магнітогорський "Металург" 3:2, а Захаров провів на льоду всього чотири хвилини, виходячи у складі всього у семи змінах. Втім, це можна пояснити ігровим сценарієм - Андрій Назаров був змушений грати у три трійки, що часто визначається ігровою ситуацією і бажанням провести який-небудь відрізок з мінімальними втратами і максимальною вигодою.

Наступний матч "Донбас" проведе 28 листопада - суперником донеччан буде нижньокамський "Нафтохімік". !zn

Читайте також:

"Донбас" без двох хокеїстів, що побилися, обіграв "Салават Юлаєв" у серії буллітів

Михайла Анісіна відраховано з "Донбасу" за п'яну бійку з одним із лідерів команди

"Донбас" мінімально здолав фіналіста Кубка Гагаріна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі