Молодіжна збірна України програла іранцям

Поділитися
Молодіжна збірна України (U-20) не змогли пробитися до фіналу Меморіалу Валерія Лобановського, поступившись у вівторок, 10 серпня, одноліткам з Ірану. Підопічні Павла Яковенко пропустили чотири м'ячі, відповівши лише двома.
Молодіжна збірна України (U-20) не змогли пробитися до фіналу Меморіалу Валерія Лобановського, поступившись у вівторок, 10 серпня, одноліткам з Ірану. Підопічні Павла Яковенка пропустили чотири м'ячі, відповівши лише двома.Перший м'яч українці пропустили вже на 12-й хвилині, відзначився Садегіан Шарафабад. Подвоїли свою перевагу іранці на 26-й хвилині. Цього разу м'яч у ворота новобранця київського «Динамо» Максима Коваля скерував Ягоб Кавім. До кінця першого тайму командам вдалося відзначитися ще по разу. Спочатку на 29-й хвилині Омід Алішан скерував третій м'яч у ворота українців. Через сім хвилин підопічним Павла Яковенка вдалося відквитати один м'яч. Відзначився Володимир Гудима з львівських «Карпат». Вже на початку другого тайму українцям вдалося звести перевагу іранців до мінімуму. На 56-й хвилині м'яч у ворота гостей відправив «канонір» Андрій Богданов. Проте збірна Ірану на 67-й хвилині зустрічі забила четвертий гол, остаточний рахунок у матчі встановив Гарібі. Павло Яковенко пояснив поразку тим, що його підопічні поки не зіграні між собою. «Це можна пояснити тим, що хлопці незіграні. У нас це перша гра у такому складі. Багато хлопців зараз в клубах починають грати, і ми їх не можемо пропускати повз молодіжну збірну. Збірна відкрита для всіх, - сказав він. - Ми шкодуємо, що так невдало зіграли саме в цьому турнірі. Такий результат в іншому товариському матчі був би не таким образливим. Шкодуємо про це, приносимо свої вибачення. У першому таймі ми навіть не стільки придивлялися до суперника, скільки один до одного. Тому що знову ж таки хлопці не дуже добре знайомі». У фіналі турніру пам'яті Валерія Лобановського зіграють збірні Ірану і Росії, яка мінімально обіграла Туреччину. З останньою і належить провести Україні матч за третє місце.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі