Мілевський наблизився до переходу в італійський "Ліворно"

Поділитися
Мілевський наблизився до переходу в італійський "Ліворно"
Київський нападник вже злітав в Італію, де обговорив з керівництвом новачка Серії А умови майбутнього контракту.

Артем Мілевський, який, за інформацією італійської преси зацікавив кілька клубів Серії А, близький до переходу в розташування "Ліворно".

10 липня нападник "Динамо" здійснив візит в Італію, де з президентом "Ліворно" Альдо Спінеллі обговорив умови особистого контракту, а також інші подробиці трансферу.

Як повідомляє відомий експерт каналу Sky з футбольних трансферів Джанлука Ді Марціо за допомогою власного сайту, пропозиція Альдо Спінеллі не називається, але є інформація, що вона спочатку було трохи нижча суми, яку Мілевський отримує у "Динамо", а це - близько 1,4 мільйона євро. Однак платня форварда безпосередньо залежала б від його ефективності на полі. У разі вдалих виступів зарплата футболіста буде збільшуватися.

У цілому зустріч пройшла позитивно, футболіст і президент закінчили її з усмішками на обличчі. Через кілька днів вони зустрінуться знову, щоб прийняти остаточне рішення.

Назавтра ж президент "Ліворно" сам прокоментував подробиці його зустрічі з Мілевським.

"За основними пунктами угоди домовилися. Тепер Артем повернувся в Україну, щоб розірвати контракт з "Динамо", - сказав Спінеллі в інтерв'ю quilivorno.it.

"Ми зацікавлені в повноцінному трансфері гравця, тому що це справжній майстер. Я вважаю, що з його приходом наша лінія атаки зміниться".

Спінеллі, як і повідомляли джерела, зробив акцент на тому, що йому вдалося домовитися з українцем щодо його зарплати.

"В Україні шалені зарплати, тому ми намагаємося знайти найкраще рішення для обох сторін. Переговори триватимуть до 20 липня, але я щиро сподіваюся, що ми зможемо отримати Мілевського раніше", - сказав італієць.

"Ліворно" зуміло за два сезони піднятися з 17-го місця у Серії Б до виходу в елітний італійський дивізіон. Примітно, що фанати клубу відкрито демонструють "ліві" політичні погляди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній півзахисник "Динамо" Мілош Нінкович, який підписав нещодавно контракт з сербською "Црвеною Зіркою", запропонував керівництву свого клубу здобути Мілевського. Однак, судячи з усього, в Белграді зовсім не готові задовольнити фінансові апетити опального українця. !zn

Читайте також:

Суркіс все ще сподівається отримати фінансову компенсацію за Мілевського

Алієв не скористався своїм шансом - він знову переведений у дубль

Мілевський ще раз наголосив: в клубі з України він грати не має наміру

В італійській Серії А буде знову грати український футболіст

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі