"Металіст" знову відправив свого нападника у Туреччину

Поділитися
"Металіст" знову відправив свого нападника у Туреччину
Бразилієць Жажа повертається у "Трабзонспор", де він виступав у сезоні-2010/11.

Бразильський нападник Жажа Коелью, який повернувся в розташування "Металіста" на початку 2013 року, однак так і не зміг закріпитися в основному складі, проведе наступний сезон в оренді. Притулком бразильця стане турецький "Трабзонспор", повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що харківський клуб домовився з командою з берегів Чорного моря про річний термін орендної угоди. У разі, якщо бразилець зарекомендує себе з найкращого боку, "Трабзонспор" зможе викупити його контракт за 2 мільйони євро.

Нагадаємо, що Жажа почав свої виступи за "Металіст" у сезоні 2007/08 і допоміг своїй команді здобути три комплекти бронзових нагород. Бразилець став одним з найкращих бомбардирів команди, забиваючи гол у кожному другому матчі.

Тим не менш, літо-2010 стало для Жажи доленосним - пропустивши річний збір клубу, він був покараний, а його агент почав шукати варіанти працевлаштування. Нападник був відправлений в оренду в "Трабзонспор" і продовжив показувати там високу результативність. У наступному сезоні транзитом через ОАЕ і клуб "Аль-Ахлі" він переїхав в бразильський "Інтернасьональ".

Зазначимо, що до старту нового сезону "Металіст" готувався в Австрії, а на завершальній стадії зіграє спаринг з представником російської Прем'єр-ліги казанським "Рубіном". Також в кінці липня харків'яни проведуть перший матч кваліфікації Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Мирон Маркевич спростував інформацію про свій відхід із "Металіста"

Харківський бразилець Едмар зізнався, що щасливий грати за збірну України

Лідери "Карпат", яких вигнали з команди, продовжать кар'єру в Росії та Німеччині

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі