"Металіст" позбавив "Дніпро" реальних шансів на історичне чемпіонство

Поділитися
"Металіст" позбавив "Дніпро" реальних шансів на історичне чемпіонство © rush.org.ua
Харків'яни зіграли на контратаках і не прогадали: оборона дніпрян виявилася неготова до несподіваних випадів суперника. Тепер "Дніпро" відстає від "Шахтаря" на три очки, а "гірники" в останніх матчах напевно переможуть.

"Металіст" у Харкові обіграв "Дніпро" в рамках 27-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України, позбавивши дніпропетровців реальних шансів на першу в історії перемогу в українській першості.

Дніпряни владали ініціативою протягом усього поєдинку, проте не зуміли розпорядитися своїми моментами так, як це зробили харків'яни. "Металіст" кілька разів ловив опонента на контратаках або користуючись помилками захисників при початку своїх наступів. На гол Алехандро Гомеса в кінці першого тайму підопічні Хуанде Рамоса відповіли точної реалізацією пенальті на 81-й хвилині, проте через п'ять хвилин харків'яни вийшли вперед - Себастьян Бланко зробив рахунок 2:1.

Відзначимо, що після перемоги над "Дніпром" підопічні Ігоря Рахаева вийшли на третє місце в турнірній таблиці. Дніпряни ж має на три очки менше "Шахтаря", однак тепер в їх розпорядженні вже немає гри в запасі - донеччани 27-й тур пропускали. В останніх трьох поєдинках "гірники" навряд чи втратять три очки.

Металіст - Динамо- 2:1 (1:0)

Голи: Гомес, 36 (1:0). Калініч, 81 - з пенальті (1:1). Бланко, 87 (2:1).

"Металіст" (Харків): Дишленковіч, Пшеничних, Папа, Азеведо (Богданов, 56), Вільягра, Бланко (Юссуф, 90+1), Краснопьоров, Ксьонз, Гомес, Гоменюк (Шелаєв, 78), Шав'єр.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Мазух, Стрініч (Калініч, 74), Чеберячко (Політило, 64), Федецький, Канкава (Селезньов, 46), Джуліано, Коноплянка, Ротань, Зозуля.

Покарання: (попередження).

Суддя: Можаровський (Львів).

27 квітня. Харків. Стадіон "Металіст".

В інших матчах "Іллічівець" у Маріуполі розписав нульову мирову з "Севастополем", "Зоря" обіграла "Говерлу" 1:0, а "Карпати" дозволили запорізькому "Металургу" вивезти нічию 2:2 зі Львова. !zn

Читайте також:

У Харкові ультрас "Металіста" і "Дніпра" влаштували багатотисячне ході за єдину Україну

Капітан "Дніпра" спростував чутки про договірному матчі з "Волинню"

Ярмоленко не вірить, що "Дніпро" випередить "Шахтар" у боротьбі за чемпіонство

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі