"Металіст" перемагає із допомогою Девіча, "Дніпро" громить послаблений "Арсенал"

Відео
Поділитися
"Металіст" перемагає із допомогою Девіча, "Дніпро" громить послаблений "Арсенал" Марко Девіч (праворуч) © PeterQ, forum.autoua.net
Другий день 19-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги не приніс несподіванок - команди провели матчі відповідно своїм можливостям. Як готувалися взимку - так і навесні грають.

"Металіст" і "Дніпро", нещодавно вилетіли з Ліги Європи і тепер ведуть відчайдушну боротьбу за срібні нагороди чемпіонату України і здобули чергові перемоги. Правда, характер успіху був різним: дніпропетровці впевнено переграли "Арсенал" 3:0, а "Металіст", ведучи в матчі з донецьким "Металургом" 3:0, ледь не втратив своє щастя - 3:2. У третьому матчі другого ігрового дня 19-го туру "Іллічівець" обіграв аутсайдера турніру запорізький "Металург" 1:0.

У Харкові на поле вийшов новачок Марко Девіч, який, як виявилося, вніс свою лепту в перемогу команди. З перших хвилин команди почали обмінюватися небезпечними моментами. Тим не менш, перший гол футболісти здобули в кінцівці тайму - харків'яни почали швидку контратаку після втрати "Металурга" і Жажа довгою передачею знайшов Марлоса, який обіграв воротаря донеччан Паньківа - 1:0. В цілому голкіпер "Металурга" діяв надійно, але і він був безсилий після того, як його партнер Микола Морозюк зрізав м'яч у власні ворота, намагаючись розрядити обстановку своєї штрафної - 2:0.

"Металург" міг відповісти відразу ж після другого гола, але Траоре не скористався помилкою Горяїнова, а Чечер трохи пізніше пробив повз воріт. За кілька хвилин "Металіст", здавалося, поставив переможну крапку в матчі, коли швидкий контрвипад Марлоса завершився точним пострілом Марко Девіча. Ось так український серб відзначив своє повернення в рідні стіни - 3:0. Але донеччани видали божевільну кінцівку: Морозюк реабілітувався за автогол двома точними і результативними передачами на Мораеса - 3:2. А на останніх хвилинах Мораес ледь не скористався невдалою дією Горяїнова.

У Дніпропетровську все було набагато спокійніше: позбавлений нормальної підготовки до весняної частини сезону "Арсенал" пропустив три м'ячі від "Дніпра". На 19-й хвилині Зозуля відкрив рахунок, добивши головою м'яч, на 50-ій хвилині відзначився бразилець Матеус, а на 68-ій третій гол забив Федецький. До кінця матчу синьо-біло-блакитні могли ще кілька раз відзначитися, але поєдинок завершився з рахунком 3:0.

відео tsn.ua

Читайте також:

"Шахтар" зім'яв "Волинь" в грі на відкритих курсах

Букмекери упевнені в чемпіонство "Шахтаря", "Динамо" - фаворит у боротьбі за срібло

Незважаючи на сніг, мороз і сльота, українські стадіони готові до матчів чемпіонату

Марко Девіч залишає "Шахтар" і повертається в "Металіст"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі