Маркевич визнав, що в матчі проти "Карабаху" у "Дніпра" не було єдиної команди

Поділитися
Маркевич визнав, що в матчі проти "Карабаху" у "Дніпра" не було єдиної команди Мирон Маркевич не помітив на полі єдину команду
23 жовтня дніпропетровці провели гіршу гру за період управління командою Мироном Маркевичем, ставши першим українським клубом, який програв представнику Азербайджану.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич визнав, що в матчі Ліги Європи проти "Карабаху" (0:1) його підопічні не змогли з'явитися на полі єдиною командою.

Наставник упевнений, що "Карабах" здобув свою історичну перемогу в єврокубках за рахунок більшого бажання перемогти.

"Карабах сьогодні більше хотів виграти. Треба сказати, що сьогодні була наша найгірша гра. Карабах грамотно працював в обороні, нічого не дав нам зробити. Вони зловили свої моменти. Мені ця команда сподобалася. Я сказав хлопцям у роздягальні, що не було єдиного колективу. Будемо працювати, щоб він з'явився", - заявив після поєдинку Маркевич.

Читайте також: "Дніпро" здобув вольову перемогу над "Чорноморцем"

Нагадаємо, що "Дніпро" пропустив гол на 20-й хвилині і за час, що залишився, так і не зумів створити справжній тиск на ворота суперника, щоб зламати насичену оборону.

Раніше повідомлялося, що наставник "Динамо" Сергій Ребров пояснив розгромну поразку "Ольборгу" у Лізі Європи огидною грою в обороні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі