Маркевич підтримав кандидатуру Шевченка на роль наставника збірної України

Поділитися
Маркевич підтримав кандидатуру Шевченка на роль наставника збірної України Маркевич вважає, що Шевченко повинен отримати шанс © ФК Днепр
Екс-наставник "Дніпра" прокоментував ситуацію з вакансією тренера збірної.

Мирон Маркевич не став заявляти про бажання очолити збірну України, а також підкреслив, що Федерація футболу України повинна спробувати в цій ролі Андрія Шевченка.

"До ролі головного тренера готували Андрія Шевченка. Думаю, треба дати йому шанс проявити себе на чолі збірної. Якби запросили мене? Подивимося. Складно зараз про це говорити. Я дуже вдячний всім, хто мене підтримує, стоїть за мене горою, але є певні нюанси. Час покаже".

Також фахівець повідомив, що після відставки з "Дніпра" ще не прийняв рішення про наступне місце роботи, але покидати країну не має наміру: "Єдине, що можу сказати точно: їхати з України поки не збираюся. Все вирішиться протягом цього тижня".

Нагадаємо, на Євро-2016 збірна України програла три матчі з трьох. Після провалу команди у відставку пішов Михайло Фоменко, а головним претендентом на його місце вважається Андрій Шевченко, який входив в тренерський штаб на чемпіонаті Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі