Маркевич може замінити Луческу в "Шахтарі"

Поділитися
Маркевич може замінити Луческу в "Шахтарі" Маркевич може очолити український гранд © ФК Днепр
Наставник "Дніпра" перебуває у пошуках нового місця роботи.

В наступному сезоні новим головним тренером донецького "Шахтаря" може стати нинішній наставник "Дніпра" Мирон Маркевич. Про це повідомляє неофіційний сайт дніпропетровського клубу.

"Дніпро" позбавлений права на участь у єврокубках наступного сезону, а власник клубу Ігор Коломойський не поспішає вирішувати кадрові та фінансові проблеми, що підштовхує тренерський штаб до зміни місця роботи.

За інформацією джерела, Маркевич вже провів переговори з керівництвом донеччан, а також регулярно з'являється на матчах і на тренуваннях "гірників". Варто відзначити, що Мірча Луческу вже в міжсезоння може покинути "Шахтар", на що натякав сам румунський фахівець, при цьому не бажаючи піднімати цю тему до закінчення сезону. Раніше турецька преса повідомляла про інтерес до тренера, який очолює "Шахтар" з 2004 року, з боку "Галатасарая" і "Трабзонспора".

Якщо Маркевич підпише контракт з "Шахтарем", то головним претендентом на вакантну посаду в "Дніпрі" стане Дмитро Михайленко, який працює з молодіжною командою клубу.

Нагадаємо, в поточному сезоні "Шахтар" вже програв чемпіонство київському "Динамо", однак продовжує боротьбу в півфіналі Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі