Малиновський увійшов в топ-10 боксерів України - BoxRec

Поділитися
Малиновський увійшов в топ-10 боксерів України - BoxRec Малиновський увійшов у число кращих боксерів України © K2 Promotions
Чемпіон Європи завдяки черговій перемозі увійшов в еліту національного боксу.

12 листопада у Броварах відбувся вечір боксу, головною подією якого став поєдинок між чемпіоном Європи за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг) Олегом Малиновським і боксером з Нікарагуа Еусебіо Осехо.

Бій пройшов всю дистанцію і завершився впевненою перемогою 28-річного Малиновського за очками одноголосним рішенням суддів - 96:93, 97:92, 98:91. Тепер в активі непереможного українця вже 19 перемог у профі, з яких п'ять - нокаутом.

Авторитетний портал боксерської статистики BoxRec оновив рейтинг українських боксерів, у якому черговий успіх дозволив Малиновському піднятися відразу на 50 позицій і увійти в десятку найсильніших боксерів країни. Варто зазначити, що лідером рейтингу залишається екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко, а в трійку входять чемпіон світу серед важковаговиків за версією WBO Олександр Усик і колишній володар поясу WBC в першій напівсередній вазі Віктор Постол.

boxrec.com

Нагадаємо, у другому за значимістю поєдинку вечора свою п'яту перемогу в профі здобув Денис Берінчик.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі