Максим Шацьких став першим "сотником" українського чемпіонату у 21-му столітті

Поділитися
Максим Шацьких став першим "сотником" українського чемпіонату у 21-му столітті © virtual-sevastopol.ru
Колишній нападник "Динамо", який нині грає в ужгородській "Говерлі", першим досяг позначки у сто забитих м'ячів у новому столітті.

Відкривши гольовий рахунок "Говерли" у сезоні-2014/15, Максим Шацьких став першим гравцем, який забив 100 м'ячів у чемпіонатах України у 21-му столітті.

75 разів він відзначився за "Динамо", 22 - за "Арсенал" і 3 - за "Говерлу". До речі, від абсолютного рекорду ліги, що належить нинішньому наставнику "Динамо" Сергію Реброву (123), Максима тепер відділяє всього один гол.

Дуже показово, що свій ювілейний м'яч Шацьких забив саме у грі з "Карпатами", чиї ворота він вразив вже 13 разів. Більше голів одній команді в Прем'єр-лізі забив тільки Сергій Назаренко донецькому "Металургу" - 14.

Додамо, що гол Шацьких не допоміг "Говерлі": у результаті зустріч з "Карпатами" завершився бойовою нічиєю - 2:2. До речі, в першому таймі поєдинку, коли Шацьких і вразив ворота опонента, у нього було кілька реальних шансів подвоїти свій гольовий рахунок.

Зазначимо, що з діючих футболістів досягти рубежу у 100 голів у чемпіонатах найближчим часом можуть нападник "Дніпра" Євген Селезньов - на його рахунку 92 голи, а також Марко Девіч, який, виступаючи за "Волинь", "Металіст" і "Шахтар", 90 разів відзначився у воротах суперника. Щоправда для цього Девічу необхідно повернутися в Україну, адже зараз він грає за російський "Рубін". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі