Лужний буде відповідати за роботу всіх команд "Карпат"

Поділитися
Лужний буде відповідати за роботу всіх команд "Карпат" Лужний буде вивчати структуру "Карпат" © ФК Карпати
Генеральний директор львів'ян Юрій Дячук-Ставицький пояснив обов'язки нового працівника клубу - екс-тренера київського "Динамо" Олега Лужного.

Вчора, 23 січня, Олег Лужний був призначений "головним тренером клубу" "Карпати", але при цьому головним тренером першої команди залишився Володимир Безубяк. Дячук-Ставицький пояснив, які обов'язки будуть покладені на Лужного і що означає його посада.

"Олег Романович, головний тренер клубу, буде відповідати за усі карпатівські команди. Буде знайомитися зі структурою роботи, з гравцями і тренерами. До кінця сезону він вже повинен повністю сформулювати уявлення про доукомплектування команди або можливі зміни в тренерському штабі. Він буде мати розуміння того, якою повинна бути команда в майбутньому, щоб вирішувати серйозні завдання. Відразу кажу нашим уболівальникам: завдання "Карпат" – Ліга Європи. Якщо ми туди не вийдемо – це буде невдача", - цитує Дячука-Ставицького офіційний сайт львів'ян.

"В командах Західної Європи прийнято, що головні тренери практично не беруть участь в навчально-тренувальному процесі. Ці тренери, власне кажучи, керують футбольним розвитком, усіма командами клубу. Але зосереджені вони, звичайно ж, на основній команді. Така ситуація і у нас. Зараз Олег Лужний хоче познайомитися з командою, дізнатися все зсередини. На зборах у Туреччині у нього буде така можливість. І тоді вже сказати президенту: "Я можу довести цих гравців і тренерів до логічного фінішу. Я даю гарантію, що буде результат і будемо грати в Лізі Європи".

Читайте також: Лужний призначений головним тренером "Карпат"

Нагадаємо, що останнім місцем роботи Лужного була сімферопольська "Таврія", яку 47-річний тренер залишив у 2013-му році. Раніше він також працював виконуючим обов'язки головного тренера київського "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі