Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

Поділитися
Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"
Румунський фахівець і в повторному поєдинку своєї команди проти львів'ян не був привітний з корінним донеччанином Олександром Севидовим. У Федерації оцінили поведінку наставника "Шахтаря" в два рази більше попереднього штрафу.

Дисциплінарний комітет Федерації футболу України оштрафував головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу на 10 тисяч гривень - наставник "гірників" покараний за відмову потиснути руку тренеру львівських "Карпат" Олександру Севидову.

Нагадаємо, що після зустрічі першого кола чемпіонату України між цими командами Луческу не потиснув руку Севидову, образившись після ураження своєї команди у Львові - 2:3. Тоді Федерація виписала румунові 5-тысычный штраф.

Зазначимо, що на цей раз матч завершився крупною і впевненою перемогою "гірників", так що у Луческу напевно перебував після поєдинку в хорошому настрої.

Сам Севідов після матчу заявив, що він не розуміє чому ж так "завинив" перед авторитетним румунським фахівцем.

"Багато думав на цей рахунок... Я, напевно, не настільки хороший для Мірчі Луческу, щоб він потиснув мені руку. Якщо б він підійшов, я б, безумовно, потиснув йому руку. Чому? Я виховувався тут, на Смолянці. Мене вчили поважати старших, поважати колег. Не знаю... Я не вважаю себе небожителем, тому для мене це досить дивно. Але раз Луческу вирішив так - нехай так. Може бути, це особиста неприязнь до мене? Це не мої питання. Знаєте, мені не те що нецікаво - мені все одно, за великим рахунком", - зазначив наставник "Карпат" у своєму рідному місті.

Луческу ж на цей раз не став шукати виправдань, принаймні, поки румунський фахівець не прокоментував ні епізод з Севідовим, ні факт чергового штрафу від ФФУ. !zn

Читайте також:

Луческу припустив, що кримські команди залишаться грати в українському чемпіонаті

В чемпіонаті Прем'єр-ліги повинно залишитися 16 команд, - експерти

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі