Луческу запропонували прийти на стадіон у Черкасах з лінійкою і рулеткою

Поділитися
Луческу запропонували прийти на стадіон у Черкасах з лінійкою і рулеткою Стадіон "Центральний" готовий до прийому українського гранда
Напередодні історичного півфіналу Кубка України в Черкасах проходять останні приготування: провінційна команда готова дати бій іменитому супернику.

Напередодні історичного півфіналу Кубка України черкаський "Славутич" проводить останні приготування на місцевому стадіоні, щоб гідно прийняти українського гранда, донецький "Шахтар" - як у спортивному, так і в організаційному плані.

Нагадаємо, що 7 травня відбудеться перший в історії 23-х розіграшів півфінал турніру, участь у якому візьме команда з чемпіонату другої ліги.

Зокрема, на полі стадіону "Центральний" встановили нові металопластикові ворота. Щоб довести, що цей мало не найважливіший футбольний атрибут відповідає всім вимогам черкащани запропонували виміряти його не кому-небудь, а наставнику "Шахтаря" Мірчі Луческу.

"Наші колеги нас попереджали. Тому просимо вас, містере Луческу - з рулеткою, з чим завгодно. Не думаю, що у нас будуть якісь казуси", - зазначив директор стадіону Володимир Ковальов в інтерв'ю каналу "Футбол".

Нагадаємо, що після поєдинку 1/4 фіналу між "гірниками" і представником першої ліги-чернігівською "Десною" Луческу скаржився на ворота місцевого стадіону, заявивши зокрема, що висота перекладини воріт не відповідає нормам.

Сама команда з Черкас готується до матчу з "Шахтарем" через тренування та ігри у своєму чемпіонаті. Зокрема, "Славутич" поступився 0:1 в Києві місцевій "Оболоні-Бровар", яка замінила на футбольній карті України збанкрутілу "Оболонь". Втім, напевно в тому матчі досвідчений наставник черкаської команди Олександр Бакалов не форсував події, адже в нинішньому сезоні "Славутич" вже практично втратив шанси на підвищення в класі.

Луческу пообіцяв, що його підопічні поставляться до зустрічі з таким суперником з повагою, адже не будь-якій команді вдається дійти до півфіналу Кубка України. За словами Містера, в діях "Славутича" напевно буде присутній певний рівень майстерності, однак головним козирем колективу стане самовіддача.

Нагадаємо, що матч "Славутич" - "Шахтар" відбудеться о 16:00 в Черкасах. Матч довірено судити дніпропетровському рефері Віталію Романову.

Відзначимо також, що в іншому півфіналі, який відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" за три години, місцеве "Динамо" прийме одеський "Чорноморець". !zn

Читайте також:

Луческу знову оштрафували за відмову потиснути руку тренеру "Карпат"

Хуанде Рамос став четвертим тренером, двічі обіграв команду Луческу

Наставник "Дніпра" повинен визначитися зі своїм майбутнім до кінця тижня

"Шахтар" покарав ультрас за глузування над Путіним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі