Луческу повідомив, що бразильці "Шахтаря" хочуть помститися німцям "Баварії"

Поділитися
Луческу повідомив, що бразильці "Шахтаря" хочуть помститися німцям "Баварії" Луческу пропонує вірити у перемогу своєї команди
Наставник "Шахтаря" вважає, що якщо його підопічні пройдуть "Баварію" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, їх можна зарахувати до розряду героїв.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Баварії" припустив, що його команда постарається скористатися помилками суперника, яким би він сильним не був.

Також наставник додав, що, напевно, його бразильські футболісти будуть намагатися не тільки показати себе у матчі європейського турніру, але і зроблять все можливе, щоб помститися німецьким футболістам за поразку своєї збірної у півфіналі чемпіонату світу-2014, коли Німеччина розгромила бразильців 7:1.

"Будемо героями, якщо пройдемо "Баварію". Особливо, якщо врахувати ті умови, в яких ми працюємо. Всі пророкують успіх нашого суперника. Особливо після перемоги "Баварії" з рахунком 8:0 над "Гамбургом". Гвардіола знає, в якій форрме знаходиться його команда. Ми ж свою форму не знаємо. Але у футболі логіка не завжди перемагає, все можливо", - сказав Луческу на передматчевій прес-конференції у Львові.

"У нас одна з найбільш бразильських команд у Європі, наші бразильці хочуть показати себе, і тим самим взяти реванш за поразку збірної Бразилії у півфіналі чемпіонату світу німцям", - вважає наставник "гірників".

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Баварія" відбудеться 17 лютого, а матч-відповідь пройде 11 березня в Мюнхені.

Читайте також: "Шахтарю" порадили не боятися "Баварії"

Напередодні старту плей-офф Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію" не тільки фаворитом протистояння з "Шахтарем", але і всього турніру. На те, що підопічні Хосепа Гвардіоли стануть володарями чемпіонського Кубка, можна поставити з коефіцієнтом 3,5. Також хороші шанси виграти ЛЧ-2014/15 і у "Реала".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі