Луческу почав нову гру за межами футбольного поля - експерт

Відео
Поділитися
Луческу почав нову гру за межами футбольного поля - експерт Луческу впевнений, що все у нинішньому чемпіонаті робиться для "однієї команди" © clicrbs.com.br
Незважаючи на впевнену перемогу "Шахтаря" над "Ворсклою" наставник "гірників" Мірча Луческу знайшов причини, щоб знову розкритикувати суддів.

Футбольний експерт Олександр Іщенко вважає, що наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу почав вести свою гру за допомогою висловлювань у пресі. Така стратегія вже давно застосовується досвідченим фахівцем, і її метою є створення позитивного настрою всередині команди у вирішальний момент чемпіонату.

"Луческу - хитрий стратег, він почав свою гру в той момент, коли це необхідно, адже чемпіонат вступають у вирішальну фазу. Коли-то летіли шапки на полі, зараз вже дещо інакше відбувається. Ще жодного разу Луческу не сказав, що винні його футболісти, що він неправильно обрав склад або ще щось. Він шукає винних на стороні, щоб відвести удар від своїх підопічних", - заявив Іщенко в ефірі програми "ПроФутбол" на каналі 2+2.

Після поєдинку 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, в якому "гірники" розгромили Ворсклу 3:0, Луческу, незважаючи на позитивний результат знайшов причини для того, щоб не тільки розкритикувати суддівство, але і повідомити про змову проти "Шахтаря" і діях на користь однієї команди". Нагадаємо, що матч з полтавчанами "оранжево-чорні" догравали вдесятьох після видалення Івана Ордца.

Читайте також: Луческу знову згадав про погане суддівство в Лізі Чемпіонів

"Звичайно, трохи здивований, що в один момент ми стали найбільш караною командою в чемпіонаті. Таке враження, що нас карають за все ті чемпіонства, які ми завоювали за п'ять років. Цей чемпіонат, як я говорив, штучний, все робиться для однієї команди", - зазначив Луческу, очевидно маючи на увазі "Динамо".

Також "дісталося" від Луческу і "продинамовским експертам", які за його словами, вважають, що всі суддівські рішення в матчах "Шахтаря" - правильні.

За словами Луческу, його команда дограє чемпіонат, так як поважає всіх учасників та вболівальників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі