Луческу перед матчем з БАТЕ попросив більше поваги і уваги до "Шахтаря"

Поділитися
Луческу перед матчем з БАТЕ попросив більше поваги і уваги до "Шахтаря" Луческу хоче від всіх більше "респекту"
Головний тренер "гірників" удивилися, чому на передматчеву прес-конференцію в Лізі Чемпіонів прийшло мало журналістів.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу перед матчем 4-го туру Ліги Чемпіонів проти білоруського БАТЕ попросив більше поваги і уваги до своєї команди.

З перших же секунд предмачтевой прес-конференції на стадіоні "Арена Львів" румунський фахівець поставив звичну риторику і настрій у спілкуванні з представниками ЗМІ, пожурив присутніх і їх колег за пасивність.

"Перше: чому все-таки не заповнений зал? Це ж Ліга Чемпіонів, і в ній виступає одна українська команда! Тому перед лигочемпионовским матчем зал, напевно, повинен був бути забитий до відмови. Яка різниця, проти кого ми граємо і як закінчився перший поєдинок", - обурився Містер.

"Ми робимо все для всього українського футболу, ми піднімаємо його рейтинг, набираємо очки, в той час як інші команди в єврокубках, на жаль, їх втрачають. Намагаємося, і, напевно, у нас це виходить, зберігати високий рейтинг протягом останніх десяти років. І хотілося б більше респекту, поваги та інтересу до нас. Ми цього заслуговуємо", - заявив Луческу.

Нагадаємо, що в першій зустрічі команд у Лізі Чемпіонів "Шахтар" впевнено обіграв БАТЕ на виїзді 7:0, встановивши кілька рекордів національного і міжнародного масштабу. Втім, у поєдинку чемпіонату Прем'єр-ліги "гірники" поступилися землякам з "Металурга", довівши загальну кількість поразок за сезон до незвичних трьох.

Відзначимо, що на "Арені Львів" донеччани провели вже один матч Ліги Чемпіонів, зігравши внічию 2:2 з "Порту". Після тієї невдачі, адже "гірники" втратили перемогу на останніх хвилинах поєдинку, Луческу обмежився кількома реченнями на спілкуванні з журналістами.

Раніше повідомлялося, що Луческу поскаржився на вболівальників у Києві, які на його думку, провокують його гравців під час поєдинків на стадіонах СТК імені Баннікова та "Оболонь-Арена".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі