Луческу назвав перемогу "Дніпра" над "Шахтарем" заслуженою

Поділитися
Луческу назвав перемогу "Дніпра" над "Шахтарем" заслуженою Луческу визнав свою помилку © ФК Шахтер
Головні тренери донецького і дніпропетровського клубів підвели підсумок центрального матчу 18-го туру.

Головні тренери "Шахтаря" і "Дніпра" прокоментували результат матчу в Дніпропетровську, який завершився перемогою господарів з рахунком 4:1.

"Заслужена перемога "Дніпра". Вони хотіли набагато більше і були більш агресивні. З їхнього боку було більше руху. "Дніпро" краще адаптувався до такого непростого полю і виглядав тактично грамотно. Суперник грав просто: було багато довгих передач, футболісти лінії атаки дуже добре приймали м'ячі, чіплялися за них. Тому результат, на жаль, відповідає грі. Можливо, він виявився занадто великим. Все могло змінитися, якщо б Феррейра реалізував вихід один на один за рахунку 1:1.

Вся гра, у тому числі з нашого боку, була дуже нервовою і агресивною. Ясно, що ми вийшли на поле після важкого матчу з "Андерлехтом". Можливо, була і моя помилка - в тому, що я залишив Кучера, Ракицького і Ісмаїлі на лавці, щоб вони були свіжими в Брюсселі. Ні Кривцов, ні Ордець, на жаль, не були на рівні сьогоднішньої гри. Їм було важко впоратися з агресивністю і швидкістю Зозулі та Матеуса", - підкреслив Мірча Луческу.

Також головний тренер "Шахтаря" не зрозумів, чому матч судив арбітр з Києва: "Не зрозумів, чому сьогоднішній матч судив саме київський арбітр. Дуже важлива гра. Напевно, можна було призначити іншого суддю, щоб не було зайвих розмов. А в цілому перемога "Дніпра" взагалі не обговорюється".

А Мирон Маркевич підкреслив, що ключову роль у перемозі "Дніпра" зіграв настрій: "Коли є настрій команди, бажання і дух на полі, коли є колектив, можна обіграти будь-якого суперника. Сьогодні так і сталося. Команда хотіла перемогти, і вона це зробила.

Я не просто так їздив дивитися гру "Шахтаря" з "Андерлехтом". Дійсно, "гірники" затратили чимало сил, хоча матч із бельгійцями, судячи хоча б з рахунку, був, загалом-то простий. Але сили все одно були витрачені. Тому ми й готували команду до того, щоб змінювати гру на контратаках і застосовувати високий пресинг. Футболісти повністю виконали установку".

Читайте також: Прем'єр-ліга: результати матчів 18-го туру, таблиця

Нагадаємо, "Шахтар" вперше з 2004 року пропустив у чемпіонаті України чотири голи, а також зазнав розгромної поразки в УПЛ вперше з 2011 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі