Ліга Європи: "Ворскла" зіграла внічию з "Локомотивою" в Хорватії

Поділитися
Ліга Європи: "Ворскла" зіграла внічию з "Локомотивою" в Хорватії "Ворскла" не пропустила у Загребі © ФК Ворскла
Розв'язка протистояння відбудеться в Україні.

Сьогодні, 28 липня, відбувся матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи, в якому полтавська "Ворскла" на виїзді зустрічалася з хорватською "Локомотивой".

За підсумками поєдинку з мінімальною кількістю моментів була зафіксована нульова нічия. У першому таймі команди часто помилялися при простих передачах і не могли підійти до воріт. На 43-й хвилині найреальніший момент не реалізував Грезда, коли увійшов у карний майданчик "Ворскли" і пробив повз Шуста, але м'яч з порожніх воріт виніс захисник.

Після перерви полтавці активізувалися і почали частіше атакувати, але вся гострота закінчувалася на навісах, з якими без проблем впорався воротар хорватів. Наприкінці команди обмінялися небезпечними епізодами: Іванушец увійшов у штрафну, але не зумів переграти Шуста, після чого в доданий час Кобахідзе розстрілював ворота господарів головою з двох метрів, але не влучив у сітку.

"Локомотива" - "Ворскла" - 0:0

"Локомотива": Загорац, Бартолєц, Майсторович, Періч, Рожман, Грезда (Чекічі, 90), Чоріч, Цапан (Шуніч, 80), Іванушец, Фіоліч, Маріч (Радоніч, 67)

"Ворскла": Шуст, Сімінін (Сапай, 72), Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, А. Ткачук, Скляр, Кобахідзе, Зарічнюк (Коломоєць, 56), Ребенок (Бартулович, 66), Хльобас

Нагадаємо, поєдинок-відповідь відбудеться в Полтаві 4 серпня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі