Ліга Чемпіонів: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів

Відео
Поділитися
Ліга Чемпіонів: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів Джанлуїджи Буффон бачив перемоги "Ювентуса" на грані віків © Facebook/FC Juventus
"Баварія" і "Барселона" прогнозовано стали півфіналістами Ліги Чемпіонів. Втім, для цього їм довелося пройти різні шляхи.

21 квітня матчами Барселона - Парі Сен-Жермен і Баварія - Порту почалися матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи.

"Баварія" і "Барселона" прогнозовано стали півфіналістами, правда для цього їм довелося пройти різні шляхи.

22 квітня відбудулись ще два чвертьфінали - "Монако" - "Ювентус" і "Реал" - "Атлетіко", у яких вийшли переможцями чинні володарі титулу та туринці. Додамо, що "Юве" завойував право на півфінал вперше за 12 років.

Вже 24-го числа відбудеться жеребкування, в якій будуть визначені пари півфіналістів.

Ліга Чемпіонів-2014/15. Плей-офф. 1/4 фіналу

Матчі-відповіді

21 квітня

Барселона - Парі Сен-Жермен - 2:0 (2:0). Неймар, 14, 34.

Перший матч - 3:1.

Баварія - Порту - 6:1 (5:0). Алькантара, 14. Боатенг, 22. Левандовський, 27, 40. Мюллер, 36. Хабі Алонсо, 88 - Джексон Мартінес, 73.

Перший матч - 1:3.

22 квітня

Монако - Ювентус - 0:0.

Перший матч - 0:1.

Реал - Атлетико - 1:0 (0:0). Ернандес, 88.

Перший матч - 0:0.

Здавалося "Порту" забезпечив собі хороший заділ перед матчем-відповіддю, проте в ньому "Баварія" ще раз змусила переконатися в тому, що команда Хосепа Гвардіоли може бути злагодженим і потужним механізмом. Навіть без двох флангових атакуючих гравців Арьєна Роббена і Франка Рібері баварці не тільки ліквідували дефіцит в два голи, але і досить швидко довели рахунок до розгромного. Збентежені португальці спромоглися лише на гол престижу, якщо про таку можна говорити при рахунку 6 пропущених м'ячів у свої ворота.

"Порту" залишається зробити комплімент за те, що команда Хулена Лопетеги після п'яти ляпасів в першому таймі не здалися і в підсумку не повторили "подвиг" донецького "Шахтаря", який програв у Мюнхені 0:7.

"Барселона" зняла всі питання про переможця ще на початку поєдинку: Неймар відкрив рахунок, і ще більше ускладнив завдання для команди Лорана Блана. А незабаром бразилець нанесла вирішальний укол.

Після перерви у ПСЖ було кілька моментів, щоб розмочити рахунок - старалися і Верратті, і Ібрагімович, і Кавані. Але - не склалося. Примітно, що в півфіналі жодного з п'яти голів "Барси" не вдалося забити Ліонелю Мессі, а кращим бомбардиром каталонців на цій стадії став Неймар. На його рахунку - 3 голи.

Кращим бомбардиром нинішньої Ліги Чемпіонів залишається донеччанин Луїс Адріану. На його рахунку 9 голів. Друге місце займають Мессі і Кріштіану Роналду з 8 м'ячами, далі йде Джексон Мартінес з "Порту", проте на 7 голах його рекорд в нинішньому євросезоні закритий.

Нагадаємо, що матчі півфіналів відбудеться 5-6 і 12-13 травня, а фінал запланований на 6 червня. Його прийме стадіон "Олімпійський" у Берліні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі