Левандовскі і "Боруссія" розгромили "Реал", продовживши невдачі іспанців в Лізі Чемпіонів

Відео
Поділитися
Левандовскі і "Боруссія" розгромили "Реал", продовживши невдачі іспанців в Лізі Чемпіонів Левандовський став героєм ""Боруссії"
Дортмундський клуб зумів забезпечити собі чудовий матч перед поїздкою в Мадрид. Судячи з усього, швидше за все наприкінці травня на нас чекає суто німецький фінал Ліги Чемпіонів.

Завдяки чотирьом голам поляка Роберта Левандовскі"Боруссія" розгромила "Реал" 4:1 і тепер може у відмінному настрої їхати на виїзний матч в Мадрид. "Реал" же спробує виправити ситуацію 30 квітня.

Зазначимо також, що в 1/4 фіналу турніру "Боруссія" вибила іспанську "Малагу".

Перед поєдинком головним хвилюванням для "Боруссії" було пошкодження форварда команди Роберта Левандовскі. Проте, напевно, у цій інформації було більше блефу, ніж правди. Тим не менш, навіть якщо у поляка і була травма, дортмундцям дуже пощастило, що він встиг одужати. Як виявилося, в цій зустрічі Роберт виявився для свого клубу чимось більшим, ніж навіть Мессі для "Барселони".

Левандовскі вдалося відзначитися на старті поєдинку: після передачі Маріо Гетце поляк опинився в потрібному місці у потрібний час. Адже незадовго до цього "Реал" міг відкрити рахунок. Не те, що "Реал" за виконанням був схожий на "Барсу", яка програвала "Баварії" в іншому матчі півфіналу. Мадридці як мінімум кілька раз загрожували воротам суперника.

Під завісу першого тайму Кріштіану Рональду зумів скористатися помилкою оборони "Боруссії". Здавалося, що цей м'яч - відмінне досягнення для сьогоднішнього "Реала". Але не встиг секундомір відмотати 6 хвилин на ньому, як Левандовскі вивів "Боруссію" вперед. А через 5 хвилин суперполяк оформив хет-трік - знову помилка оборони "вершкових". На 66-й хвилині Роберту дали пробити чесно зароблений Ройсом - 4:1.

Таким чином, "Королівський клуб", як і його одвічні вороги з Каталонії, зазнав принизливої поразки в півфіналі Ліги Чемпіонів, змусивши засумніватися в тому, що іспанський футбол є найсильнішим в Європі.

"Боруссія" Д - "Реал" - 4:1 (1:1)

Голи: Левандовські, 8, 50, 55, 67 (з пенальті) - Роналду, 43

"Боруссія" Д: Вайденфеллер, Піщек (Гросскройтц, 83), Суботіч, Хуммельс, Шмельцер, С. Бендер, Гюндоган (Шибер, 90+1), Блащиковський (Кель, 82), Гетце, Ройс, Левандовскі

"Реал": Дієго Лопес, Рамос, Варан, Пепе, Коентрау, Хедіра, Хабі Алонсо (Кака, 80), Модрич (Ді Марія, 71), Езіл, Ігуаїн (Бензема, 69), Роналду.

Нагадаємо, що напередодні ще один німецький клуб "Баварія" здолав іспанську "Барселону" 4:0. Всупереч прогнозами букмекерів, саме німці зробили більше, щоб потрапити у фінал, ніж іспанці.

Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться 30 квітня у Мадриді. "Боруссії" ж залишається подякувати в тому числі і своїм уболівальникам за чудову підтримку. !zn

Читайте також:

Ажіотаж в Дортумунді: уболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

Незважаючи на просиджування в запасі, Тимощук не виключив, що може залишитися в "Баварії"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі