Корралес готовий об'єднати титули в поєдинку з Ломаченком

Поділитися
Корралес готовий об'єднати титули в поєдинку з Ломаченком Корралес є чемпіоном світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі © BoxingScene
Хесріл Корралес виявив бажання провести об'єднувальний поєдинок з українцем.

Чемпіон світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі Хесріл Корралес (21-1, 8 КО) готовий битися з володарем титулу WBO в цій же вазі Василем Ломаченком (7-1, 5 КО).

"Плануємо провести два захисти в цьому році. Розглядаємо можливість об'єднати титули з Василем Ломаченком, але для цього має надійти хороша пропозиція з їх боку", - повідомляє адвокат панамця Лесбі де Мосс.

У минулому році Корралес сенсаційно за два раунди розібрався з японцем Такаші Учиямой, який входив в топ-10 pound-for-pound. Наприкінці року відбувся реванш і Хесріл зумів вирвати перемогу за очками в близькому поєдинку з японцем.

Василь Ломаченко в минулому році провів два поєдинки. У червні українець нокаутував у п'ятому раунді Романа Мартінеса, а в листопаді захистив свій титул чемпіона світу в Лас-Вегасі, коли достроково здолав непереможного претендента з Ямайки Ніколаса Уолтерса.

Зазначимо, що нокаут від Ломаченка в бою проти пуерторіканця Мартінеса був визнаний кращим в 2016-му році за версією ESPN.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі