"Копенгаген", як і раніше відмовляється летіти до Дніпропетровська

Поділитися
"Копенгаген", як і раніше відмовляється летіти до Дніпропетровська
Незважаючи на чітку установку з боку УЄФА провести поєдинок Ліги Чемпіонів саме у Дніпропетровську, представники данського клубу стоять на своєму, висуваючи досить сумнівні аргументи.

Данський "Копенгаген", який є суперником "Дніпра" у третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів, не збирається миритися з вердиктом УЄФА, і знову просить перенести перший матч з українцями на нейтральне поле.

Данці знову написали листа УЄФА і просять розглянути варіант з перенесенням матчу з "Дніпром" з Дніпропетровська в інше місто, бажано за межами України. "Копенгаген" мотивував свою поведінку труднощами з прильотом в Україну, які стали наслідком неспокійної ситуації в країні.

Нагадаємо, матч заплановано на 29-30 липня.

"Ми вже відправили в УЄФА докази, згідно яких ми не зможемо прилетіти до Дніпропетровська. Жодна з чартерних компаній, які працюють в Скандинавії, не полетить туди. Крім того, немає ніяких регулярних рейсів зі Скандинавії до Дніпропетровська. Тому, незважаючи на заяву УЄФА про те, що у Дніпропетровську безпечно, ми просто не зуміємо туди потрапити", - цитує прес-секретаря "Копенгагена" Даніеля Роммедаля bt.dk.

Футбольна асоціація Данії вже підписала звернення Копенгагена до УЄФА. Підтримують таке рішення клубу і футболісти. Зокрема батько нападника Марвіна Пур'є заявив, що його син не полетить в Україну, а його приклад вже готові наслідувати ще 6-7 гравців.

Додамо, що УЄФА офіційно дозволила проводити міжнародні матчі у Дніпропетровську та Одесі після відвідування цих міст переговорів з представниками місцевої влади та силових органів. !zn

Читайте також:

"Зоря" вдало стартувала в Лізі Європи, розгромивши албанців на виїзді

У дебютному поєдинку Ліги Чемпіонів "Дніпро" зіграє з "Копенгагеном"

Україна втратила одне місце в Лізі Європи-2015/16

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі