Конфлікт навколо київського "Арсеналу": президент Олександр Онищенко готовий відмовитися від клубу

Поділитися
Конфлікт навколо київського "Арсеналу": президент Олександр Онищенко готовий відмовитися від клубу Вадим Рабинович та Олександр Онищенко не можуть завершити передання клубу з рук в руки © iSport.ua
Нинішній керівник київської команди звинуватив попереднього власника Вадима Рабиновича у непорядності.

Керівник київського "Арсеналу" Олександр Онищенко, який взимку 2013 року прийняв його в управління з рук Вадима Рабиновича, звинуватив колишнього керівника у затримці процесу формування нової структури клубу.

Про це Онищенко розповів в інтерв'ю football.ua, коментуючи останні невдачі команди у чемпіонаті Прем'єр-ліги України-2013/14.

"Проблеми дійсно є. Є одне питання неприємне... Ми вже котрий місяць чекаємо отримання документів від попереднього керівництва клубу, конкретно - директора Вадима Рабиновича. На жаль, їх не отримуємо. Це ті документи, без яких я не можу стати повноправним президентом клубу", - зазначив Онищенко.

При цьому він не зміг пояснити, з якої саме причини не може відбутися передання документів, звинувативши Рабиновича в непорядності.

"Можу лише сказати, що Рабинович - непорядна людина. Я зі свого боку виконав всі умови, а він зі свого - ні".

Нагадаємо, що взимку 2013 року Олександр Онищенко погодився взяти під своє забезпечення київський "Арсенал", фінансування якого припинив Вадим Рабинович. Як стверджував тоді Рабінович, він передав клуб Онищенку безкоштовно, але з умовою, що новий господар погасить всі борги - близько 5 мільйонів доларів.

При цьому клуб ледь не поплатився за сформовану ситуацію - ФФУ та УЄФА могли дискваліфікувати "Арсенал". Але на початку квітня Онищенко повідомив, що безсумнівно погасить всі боргові зобов'язання, а у травні цей факт підтвердили в прес-службі клубу.

Сам Рабинович досить різко відреагував на висловлювання Онищенка - у виданні "Коментарі" він запропонував йому "самому розібратися в ситуації".

"Він президент клубу "Арсенал". Нехай сам розбирається. Президент Федерації кінного спорту щось переплутав", - зазначив Рабинович, натякаючи на те, що Онищенко є керівником ще однієї спортивної структури.

Нагадаємо, що у нинішньому чемпіонаті Прем'єр-ліги "Арсенал" йде на передостанньому місці, здобувши одну перемогу в 7 матчах. !zn

Читайте також:

В "Арсеналі" знову повернулися до теми зведення власного стадіону

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Суркіс вважає, що судді в Україні "втратили сором і совість"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі