Колумбійці погрожують смертю футболісту, який травмував лідера збірної Фалькао

Поділитися
Колумбійці погрожують смертю футболісту, який травмував лідера збірної Фалькао Через травму Фалькао не поїде до Бразилії © msn.foxsports.com/foxsoccer‎
Погрози французькому футболістові-любителю йдуть через соціальні мережі. Колумбійські вболівальники обурені тим, що їхнього улюбленця було травмовано у поєдинку, який нічого не вирішує.

Французький футболіст Сонер Ертек з команди четвертого дивізіону "Шасселе" став об'єктом погроз з боку колумбійських фанатів після того як з'ясувалося, що через заподіяну ним травму провідний бомбардир збірної Колумбії Радамель Фалькао змушений буде пропустити чемпіонат світу .

Захисник аматорського клубу травмував Фалькао у січні цього року в матчі 1/16 фіналу Кубка Франції проти "Монако".

У підсумку, лікарі діагностували у форварда серйозне пошкодження зв'язок, і відразу ж попередили, що Фалькао може не поїхати на ЧС до Бразилії.

Хвиля народного обурення піднялася з особливою силою після того, як у вівторок тренерський штаб збірної Колумбії прийняв остаточне рішення не включати Фалькао у фінальну заявку на світову першість, оскільки футболіст не встиг вчасно відновитися.

Послання з погрозами на адресу Ертека, який вже приносив публічні вибачення Фалькао у зв'язку з ненавмисно заподіяним ушкодженням, стали блискавично поширюватися в інтернеті, здебільшого - у соціальній мережі Twitter.

"Сонер Ертек заслуговує на жорстоку критику", - свідчило одне з найбільш стриманих послань від одного з колумбійських вболівальників, яке завершилося, втім, нецензурною лайкою. "Я ніколи не пробачу тебе, Сонер Ертек. Ні. Ніколи", - написала інша прихильниця футболу з Колумбії. "Тобі кінець, без Радамеля немає чемпіонату світу", - журилася, адресуючи свій гнів французу, ще одна прихильниця Фалькао.

Найбільш завзяті фанати навіть створили спеціальний хештег "Вб'ємо того, хто травмував Фалькао", який був миттєво розтиражований розсердженими колумбійцями, передає ИТАР-ТАСС.

Загрози, прокльони і лайки були адресовані не тільки Ертеку - деякі вболівальники звернули своє обурення і в бік тренера, який поставив Фалькао на матч "проти жалюгідної команди із пересічної ліги".

Відзначимо, що сам винуватець епізоду після того матчу приніс вибачення Фалькао, зазначивши, що ніколи не пробачить собі цього вчинку, якщо колумбієць не поїде на ЧС.

На чемпіонаті світу, який стартує 12 червня, збірна Колумбії зіграє у групі С проти Греції, Кот-Д'івуару та Японії.

Зазначимо, що через травму Фалькао колумбійці втратили у букмекерських котируваннях - тепер ця збірна посідає лише 12-те місце в табелі про ранги контор. На те, що Колумбія виграє ЧС, можна поставити з коефіцієнтом 32. Але при цьому аналітики впевнені в тому, що колумбійці вийдуть зі свого квартету в 1/8 фіналу з першого місця - 1,95. !zn

Читайте також:

Пеле, Марадона і Беккенбауер очолили рейтинг кращих гравців чемпіонатів світу

Захисник "Дніпра" не зможе взяти участь у чемпіонаті світу

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде видовищним

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі