Колишній бразилець Едмар почувається стовідсотковим українцем

Поділитися
Колишній бразилець Едмар почувається стовідсотковим українцем Колишній бразилець Едмар напам'ять знає гімн України © detskiymir.vn.ua
Півзахисник "синьо-жовтих", який лише нещодавно отримав право виступати за збірну України, зазначив, що йому приємно бути часткою головної команди країни.

Бразильський півзахисник збірної України та харківського "Металіста" Едмар, який має право виступати за збірну України з 2011 року, зізнався, що вже на сто відсотків почувається українцем.

За словами Едмара, підготовленого у таборі збірної до відповідального поєдинку з Польщею, він знає напам'ять слова гімну України. Однак ані цей факт, ані наявність українського паспорта ще не гарантує йому місце у складі команди Михайла Фоменка. Для цього, стверджує Едмар, йому слід доводити свою спроможність на футбольному полі.

Нагадаємо, Едмар отримав українське громадянство у березні 2011 року. Дебютував за збірну у товариському матчі зі Швецією в серпні того ж року. Втім, зіграти на Євро-2012 бразильцеві так і не вдалося - він повернувся до збірної лише після того, як її головним тренером став Михайло Фоменко.

Наставник викликав його на гру з Камеруном і Чорногорією у червні 2013-го. Тоді Едмар відклав відпустку заради можливості зіграти за "синьо-жовтих". У поєдинку з Сан-Марино Едмар забив перший гол у складі національної збірної.

Нагадаємо, 11 жовтня українська збірна в Харкові зіграє проти Польщі в рамках відбіркового турніру ЧС-2014. !zn

Читайте також:

Футболісти збірної Польщі впевнені у своїй перемозі у Харкові

В "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі