Кличко має намір завоювати колишній титул старшого брата найближчим часом

Поділитися
Кличко має намір завоювати колишній титул старшого брата найближчим часом
Після перемоги над австралійцем Алексом Ліпаї Володимир Кличко окреслив перспективи подальшої кар'єри у боксі - повернути вакантний титул старшого брата, а також боксувати ще років 10.

Володимир Кличко після чергового захисту титулів у суперважкій вазі за версією WBO/WBA/IBF/IBO має намір найближчим часом заволодіти поясом WBC, який раніше належав його братові Віталію, однак після того, як той став почесним чемпіоном, він став вакантним.

Кличко зазначив, що багато чого буде залежати від результату поєдинку Бермейн Стіверн - Кріс Арреола, в якому канадський та американський боксери розіграють титул.

"Звичайно, чекаю, чим за два тижні закінчиться поєдинок між Стіверном і Арреолою за титул WBC. Сподіваюся битися з переможцем. На жаль, від мене тут мало що залежить - дати добро на об'єднувальний бій повинні офіційні особи WBC. Почекаємо... Втім, крім цих двох є досить сильні важкоатлети, які можуть стати суперниками. Наприклад, переможець бою Тайсон Ф'юрі - Чісора. Або Бріггз", - припустив Кличко.

"Добре знаходитися на самому верху. Але, знаю, кожен намагається кинути мені виклик - словами, діями. Я тепер мішень...", - вважає Володимир.

Примітно, що, за повідомленнями низки ЗМІ, новоспечений глава WBC Маурісіо Сулейман розглядає можливість проведення бою за пояс між переможцем пари Арреола - Стіверн.

"У нас неодмінно буде обов'язковий претендент на титул, подивимося на результат зустрічі Арреоли і Стіверна. Не виключаю, що Кличко-молодший побореться за титул вже у цьому році - це можливо", - підкреслив глава WBC.

При цьому Кличко-молодший сповнений сил і енергії, а головне - мотивації продовжувати кар'єру у 38 років.

"Сподіваюся, мені вистачить здоров'я і мотивації. Якщо чогось одного не буде, то, звичайно, не буде і сенсу продовжувати виступати. Коли це станеться - через 10 років, через рік або в наступному поєдинку, - ніхто не знає. Хочеться вірити, що у мене буде все гаразд, і я зможу відстоювати титули. А може, і завоювати наступний - WBC. Його у мене ніколи не було", - резюмував Кличко.

Нагадаємо, що Володимир Кличко переміг австралійця Алекса Ліпаї нокаутом у п'ятому раунді у поєдинку, який відбувся 26 квітня у Німеччині. Це була 52-га дострокова перемога в 65-матчевій кар'єрі українця. !zn

Читайте також:

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Олександр Гвоздик успішно дебютував на професійному рингу

Кримчанин Олександр Усик вкотре переміг нокаутом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі