"Карпати" презентували нову форму у міському арсеналі з середньовічними лицарями

Фото
Поділитися
Львів'яни вирішили не відставати в креативі від донецького "Шахтаря", який рік тому робив презентацію ігрової форми в соляній шахті.

Львівські "Карпати" представили два нові комплекти форми, в якій футболісти будуть виступати в сезоні-2014/15.

Презентація проходила у міському арсеналі Львова і була стилізована під епоху Середньовіччя - з акцентом на історію міста.

Старовинна кріпосна стіна, трубач, лицарі в кольчузі і латах, з мечами і щитами, середньовічний музичний колектив - все це на кілька хвилин повернуло присутніх в давні львівські часи.

В акції взяли участь п'ятеро гравців львів'ян Ігор Худоб'як, Олег Голодюк, Амвросій Чачуа, Грегор Балажіц та Павло Ксьонз.

Отже, домашній варіант форми включає в себе майки з зеленими смугами, пронизані тонкими білими вертикальними вставками - це одна з особливостей, яку представили дизайнери. Гостьовий комплект виконано у зеленому кольорі. Його особливість - знаменита хорватська "клітка".

За словами Юрія Бойчука, керівника відділу постачання та збуту ФК "Карпати", представлена форма виготовлена компанією Joma з особливої тканини за новітньою технологією. Зокрема, в таких футболках і шортах з подібного матеріалу виступають футболісти італійської "Фіорентини" та іспанської "Валенсії".

Додамо, що стартує 26 липня сезоні в Прем'єр-лізі України "Карпати" будуть грати під керівництвом нового головного тренера - хорвата Ігора Йовічевича, який раніше тренував молодіжний склад. Попередній наставник Олександр Севідов прийняв спільне з клубом рішення залишити Львів.

У першому турі чемпіонату-2014/15 львів'яни зіграють на виїзді з ужгородською "Говерлою". Матч відбудеться 27 липня о 17:00. !zn

Читайте також:

"Карпати" переходять на режим жорсткої економії

Футбольна збірна України представила нову форму

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі