"Карпати" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 8 березня

Поділитися
"Карпати" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 8 березня У минулому сезоні "Дніпро" програв "Карпатам" у Львові з розгромним рахунком © football.ua
Саме в грі з "Карпатами" в минулому сезоні "Дніпро" втратив шанси на чемпіонство. Тепер же дніпрянам належить провести з львів'янами не менш важливий матч.

8 березня в рамках 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги у Львові відбудеться зустріч місцевих "Карпат" і дніпропетровського "Дніпра".

Завдяки осічці "Шахтаря" в матчі з "Металістом" (2:2) вже сьогодні "Дніпро" може скоротити відставання від принципового опонента і зробити серйозну заявку на завоювання срібних медалей.

Карпати - Дніпро

8 березня, неділя, 19:30. Львів, стадіон "Україна".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади команд (версія football.ua)

Карпати: Мисак, Мірошниченко, Гітченко, Пластун, Костевич, Кльоц, Худоб'як, Швед, Карноза, Голодюк, Сергійчук.

Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Ежидіу, Канкава, Ротань, Близниченко, Безус, Ксьонз, Зозуля.

Травмовані: Даувшілі - Коноплянка, Матеус, Кравченко, Мазух.

Дискваліфіковані: Федорчук ("Дніпро").

Травми і дискваліфікації напевно змусили Мирона Маркевича піти на певний ризик з вибором складу, тим більше, що ціна помилки підвищилася після того, як у його команди з'явився реальний шанс повернутися в боротьбу за срібло. Втім, Маркевич може похвалитися тим, що і резервісти можуть замінити лідерів на полі. Так, як це зробив молодий Андрій Близниченко в поєдинку з "Волинню", який відзначився дебютним голом.

Читайте також: До фінансової кризи приготувались лише "Карпати" та "Олімпік" - експерт

А адже саме з "Карпатами" на своєму стадіоні "Дніпро" у травні минулого року втратив реальні шанси на золото, коли з тріском поступився "Карпатам" 1:4. Зрозуміло, що навряд чи зараз йдеться про реванш - дніпрянам треба просто взяти три очки.

Але адже і "Карпати" напевно хочуть продовжити почате в 15-му турі, коли команда Ігора Йовичевича вдалося взяти одне очко на виїзді з донецьким "Металургом".

У рамках 16-го туру Іллічівець несподівано обіграв "Зорю" 2:1, здобувши першу перемогу в нинішньому сезоні. Маріупольці досягли успішного результату, забивши гол вже в компенсований арбітром час.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі