IAAF допустила сім російських спортсменів до міжнародних змагань

Поділитися
IAAF допустила сім російських спортсменів до міжнародних змагань Російські легкоатлети зможуть виступати на змаганнях © worksltd.co.uk
Виступати легкоатлети зможуть тільки під нейтральним прапором.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) допустила сімох російських легкоатлетів до участі в міжнародних турнірах під нейтральним прапором. Про це повідомляє офіційний сайт IAAF.

Організація прийняла заявки чемпіона світу в бігу на 110 м з бар'єрами Сергія Шубенкова, чемпіонки світу зі стрибків у висоту Марії Кучиної, а також Данила Циплакова (стрибки у висоту), Іллі Мудрова та Ольги Муллиної (стрибки з жердиною), Сергія Широбокова і Яни Смердовой (спортивна ходьба).

Як повідомляє прес-служба IAAF, всього в 2017 році було розглянуто 27 заявок, десять з яких були задоволені. Раніше до стартів були допущені стрибунка з жердиною Анжеліка Сидорова, бігунка Христина Сивкова і метальник молота Олексій Сокирський.

Нагадаємо, суд Швейцарії відхилив апеляції двох російських атлетів, а глава IAAF заявив, що членство Всеросійської федерації найближчим часом відновлено не буде.

Раніше російський уряд прибрав мельдоній зі списку кримінально караного допінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі