Глазков сподівався продовжити бій проти Мартіна, але коліно "вилетіло"

Поділитися
Глазков сподівався продовжити бій проти Мартіна, але коліно "вилетіло" Глазков програв технічним нокаутом © boxingvideo.org
Український боксер не зумів завоювати пояс чемпіона світу через травму.

В'ячеслав Глазков розповів про те, як отримав травму в бою за титул чемпіона світу за версією IBF проти американця Чарльза Мартіна. Українець пошкодив коліно, не зміг продовжити бій і зазнав поразки.

"Дуже прикро, звичайно! Була проведена велика робота, настрій на поєдинок був хороший, з другого раунду вже почав пристрілюватися і, як кажуть, відчув суперника. Після того, як невдало оступився в третьому раунді, відразу відчув сильний біль у коліні, продовжив боксувати і думав, що зараз мине... Але потім прострілило другий раз, і коліно "вилетіло", - сказав Глазков в інтерв'ю Allboxing.ru.

Український боксер поки не знає точного діагнозу: "Судячи з усього, це розрив хрестоподібної зв'язки колінного суглоба. Три роки тому у мене було розтягнення цієї зв'язки, тоді доктор зробив три уколи в колінний суглоб, розтягнення залікував, після цього воно мене жодного разу не турбувало. І ось "вистрілило" в самий невідповідний момент... З приводу операції ще не знаю, в понеділок буду робити діагностику".

Нагадаємо, бій Глазкова і Мартіна був зупинений у третьому раунді після того, як українець двічі опинився на канвасі через проблеми з коліном.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі