Футбольна збірна України презентувала нову форму

Фото
Поділитися
Футболки "синьо-жовтої" команди стали ще більш українськими, що повинно додавати футболістам впевненості у своїх силах під час вирішальних баталій.

У Києві відбулася презентація нової футбольної форми збірної України, перед якою відбулось підписання нового договору співпраці між ФФУ та компанією Adidas, яка вже шість років є постачальником форми для українських футболістів.

У презентації взяли участь футболісти збірної - захисники Олександр Кучер, Євген Хачеріді і Артем Федецький, а також хавбеки Денис Гармаш і Едмар. Таким чином, були представлені всі провідні українськими клуби, які "постачають" у збірну найбільшу кількість виконавців.

Представник ФФУ Володимир Лашкул зазначив, що новий контракт буде діяти до 2016 року, нагадавши, що до цього українці співпрацювали з компанією Lotto, форма якої виявилася "фартовою" - саме у ній 2006 році "синьо-жовті" грали на чемпіонаті світу в Німеччині. Однак Adidas пропонує хороші умови співпраці, які передбачають не тільки забезпечення всіх збірних формою, але й виплату преміальних футболістам головної команди.

Також Лашкул підкреслив, що у даний момент бажання стати технічним партнером збірної виявили ще кілька провідних світових компаній, що підкреслює авторитет української команди.

ТАКОЖ: Фоменко пояснив, чому збірна відмовилася від матчу з Аргентиною

Нова форма відрізняється від попередньої наявністю тонких вертикальних смужок, що дуже нагадує форму київського "Динамо" зразка початку 90-х, саме того часу, коли динамівців тренував нинішній наставник збірної Михайло Фоменко. Також у футболці з'явився синій комір, який можна застебнути за допомогою двох гудзиків. Виробники наполягають на тому, що нові футболки стали ще більш українськими.

Артем Федецький та Олександр Кучер сподіваються, що нова форма принесе удачу - про це вони сказали під час презентації.

Повідомляється, що у новій формі українська команда може зіграти товариський матч проти Каталонії 22 травня. Інакше уболівальникам доведеться чекати до стартового поєдинку відбірного турніру Євро-2016 проти збірної Словаччини. !zn

Читайте також:

В Ріо представили офіційний м'яч бразильського мундіалю

Слідом за "Шахтарем" і "Металістом" київське "Динамо" презентувало нову форму

"Шахтар" представив нову форму у соляній шахті на 300-метровій глибині

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі