Футболіст "Дніпра" Руслан Ротань запропонував зазирнути судді в очі

Відео
Поділитися
Футболіст "Дніпра" Руслан Ротань запропонував зазирнути судді в очі Руслан Ротань незадоволений діями арбітра © moskva.com
Незважаючи на перемогу 1:0 над "Говерлою", футболісти і головний тренер "Дніпра" незадоволені суддівством арбітра Дмитра Кутакова.

Нагадаємо, що в матчі 20-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги між "Говерлою" і "Дніпром", в якому дніпропетровці святкували перемогу 1:0, головний суддя Дмитро Кутаков скасував у першому таймі взяття воріт ужгородців. Ще кілька рішень рефері викликали невдоволення з боку гравців "Дніпра" і головного тренера Хуанде Рамоса.

Капітан "Дніпра" Руслан Ротань і зовсім запропонував оцінити психологічний стан працівника Феміди.

"Розумієте, справа не в голі, а справа в тому, як людина судить. Ви зазирніть в очі арбітра. Знаєте, що ви там побачите?", - запитує він.

"Футболіст "Говерли" сам собі забиває гол, а арбітр ставить у наш бік штрафний. Як таке може бути? Боротьби ніякої не було - суперник сам собі забив гол", - зазначив після матчу Євген Селезньов.

"Навіть не в голі справа. Відчувається по грі, коли є симпатія, а коли її немає. Нас на полі не обдуриш. Можна обдурити вболівальника, який дивиться, а ми це відчуваємо і розуміємо - коли суддя помиляється і коли є упередженість", - додав півзахисник Сергій Кравченко.

Хуанде Рамос був не менш критичний, відзначивши, що при подібному суддівстві важко грати у футбол.

"Вже неодноразово говорив, що при такому арбітражі український футбол розвиватися не буде. Я вважаю, що такі арбітри не мають права в майбутньому виходити на футбольне поле. Суддя не дозволяв грати у футбол", - заявив іспанський фахівець.

Нагадаємо, що раніше після невдачі в Лізі Європи Хуанде Рамос відзначав своє невдоволення суддівством, заявивши, що в матчі з "Базелем" суддя неправильно поставив пенальті у ворота "Дніпра" і вилучив гравця дніпрян у суперечній ситуації.

"Дніпро" після перемоги над "Говерлою" продовжує займати друге місце в турнірній таблиці. !zn

відео tsn.ua

Читайте також:

Після серії з чотирьох невдач "Динамо" нарешті перемагає

Рамос: пенальті не було, візаві: суддя був послідовний

Арбітрові на замітку: в Іспанії гравець зробив суддю інвалідом після показаної червоної картки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі