Фоменко відправив форварда в молодіжну збірну вибивати путівку на Євро-2015

Поділитися
Фоменко відправив форварда в молодіжну збірну вибивати путівку на Євро-2015 Пилип Будківський допоможе спочатку молодіжній, а потім національній збірній © Clive Barda / Royal Opera House
Пилип Будківський буде допомагати українській молодіжці у боротьбі зі швейцарцями, в якому може вирішитися доля путівки на молодіжний чемпіонат Європи в 2015 році.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко відправив новачка команди Пилипа Будківського в розташування молодіжної збірної, яка в даний час виступає у відбірковому турнірі молодіжного чемпіонату Європи-2015.

Форвард "Зорі" допоможе команді в матчі зі Швейцарією, який відбудеться 4 вересня. Після поєдинку Будківський зможе повернутися в національну команду, яка буде готуватися до старту кваліфікації Євро-2016 проти Словаччини.

Зазначимо, що молодіжна збірна України (вік гравців до 21 року) веде відчайдушну боротьбу за потрапляння на чемпіонат Європи, який відбудеться у 2015 році в Чехії. На сьогоднішній день команда Сергія Ковальця займає друге місце в групі 5, відстаючи від Хорватії на три очки. Втім, в активі українців одна гра в запасі.

Через сито кваліфікації на ЧЄ потрапляє 7 команд - переможців груп і чотири найкращі команди серед тих, що посіли другі місця візьмуть участь в стикових матчах.

Раніше повідомлялося, що Будківський опинився в числі п'яти новачків, яких Фоменко викликав на поєдинки "синьо-жовтих" проти Молдови і Словаччини. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі