ФІФА вибачилася за "російський" Крим і урізала відеоролик ЧС-2018

Поділитися
ФІФА вибачилася за "російський" Крим і урізала відеоролик ЧС-2018 ФІФА адаптував відео під міжнародне законодавство, що не визнає окупацію Криму © FIFA TV
Спочатку відео було видалено з офіційної сторінки FIFA на Youtube, проте потім знову додано: значно скороченим і без скадального епізоду з Кримом.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) принесла вибачення Україні за помилку в промо-відео до Чемпіонату світу з футболу 2018, в якому окупований Росією Крим був показаний частиною РФ.

"За сприяння президента ФФУ Анатолія Конькова українській стороні вдалося отримати вичерпну відповідь від ФІФА щодо непорозуміння з відеороликом, який був викладений на офіційному сайті міжнародної федерації футболу. ФІФА принесла українській стороні свої вибачення за цей відеоролик, який вже вилучений з офіційної сторінки організації", - цитує "Чемпіон" керівника управління інформаційної політики Федерації футболу України Павла Тернового.

За його словами, у ФІФА українську сторону запевнили, що знають про проблему анексії Криму і приносять свої щирі вибачення за непорозуміння.

Читайте також: Депутати з третьої спроби затвердили порядок денний сесії

В якості виправдання в асоціації відзначили, що ролик розроблявся "креативщиками" з Росії і, на жаль, на некоректний кадр просто не звернули уваги.

В даний момент на офіційній сторінці FIFA на Youtube викладене значно скорочене промо-відео Росії - трохи більше однієї хвилини. Скандальний епізод також вирізаний.

При цьому з "оригінальним" російським креативом, на якому показаний аннексований Крим частиною РФ, можна ознайомитися нижче.

Раніше в четвер повідомлялося, що СБУ обурилася присоединием Криму до Росії у відеоролику ЧС-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі