Євро-2020 пройде по всій Європі

Поділитися
Євро-2020 пройде по всій Європі © uefa.com
УЄФА затвердив план проведення Євро-2020 одночасно в кількох європейських країнах. Міста, які прийматимуть першість, назвуть у березні 2014 року.

Виконком УЄФА на засіданні 6 грудня затвердив план проведення Євро-2020 на території відразу декількох європейських держав.

Міста і країни, які приймуть чемпіонат Європи з футболу в 2020 році, УЄФА оголосить у березні 2014 року - за шість років до старту турніру, повідомив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно.

«Поки не можу сказати про точний форматі турніру. Швидше за все, остаточний варіант буде затверджуватися на засіданні виконкому в березні. Як тільки нова структура буде затверджена, відразу почнеться процедура прийому заявок», - зазначив він.

Футбольна асоціація Англії вже запропонувала в якості місця проведення фіналу Євро легендарний стадіон «Уемблі». Раніше повідомлялося, що УЄФА розглядає можливість провести фінальний матч чемпіонату Європи-2020 в Стамбулі.

Як повідомлялося, з ініціативою проведення «загальноєвропейського» Євро виступив президент УЄФА Мішель Платіні.

Серед міст-претендентів він назвав Москву, Амстердам, Берлін, Афіни, Брюссель, Париж, Мадрид, Лісабон, Базель, Лондон, Загреб і Рим.

Нагадаємо, Євро-2012 приймали в себе Україна і Польща. У 2016 році чемпіонат Європи відбудеться у Франції. На цьому турнірі зіграють 24 збірні (а не 16, як було раніше). !zn

Читайте також:

ФІФА починає тестування систем відеофіксації голів

УЄФА схвалив міждержавні чемпіонати

Україна побореться за проведення Чемпіонату світу з футболу

Євро-2012 в Україні та Польщі пройшов тріумфально, - Платіні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі