Двох українських баскетболістів у НБА американці прозвали "вежами-близнюками"

Поділитися
Двох українських баскетболістів у НБА американці прозвали "вежами-близнюками" Двох українських центрових прозвали "вежами-близнюками" © instagram
В'ячеслав Кравцов та Олексій Лень дебютували у тренувальному матчі за "Фінікс Санз", встигнувши привернути до себе чималу увагу з боку вболівальників і преси.

Майже 32 хвилини на двох награли Олексій Лень і В'ячеслав Кравцов у дебютному матчі за команду Національної баскетбольної асоціації "Фінікс Санз".

У передсезонному матчі "сонячні" обіграли ізраїльський "Маккабі" 130:89, а українські баскетболісти виглядали на майданчику досить ефективно.

Молодий талант Лень вже почав виправдовувати видані аванси, у своїй дебютній грі у НБА за 15 хвилин і 45 секунд ігрового часу набравши 7 очок і зробивши 6 підбирань. За показником гри під щитами українець виявився найкращим у команді. Один з героїв Євробаскету-2013 Кравцов провів на паркеті на 19 секунд більше: 10 очок при 2 підборах.

Після матчу українські баскетболісти удостоїлися декількох компліментів. У "Твіттері" їх вже встигли охрестити "Українськими вежами-близнюками" і порівняти з легендами НБА: "Лень і Кравцов - це українська версія Тіма Данкана і Девіда Робінсона", - відзначають користувачі мережі.

Нагадаємо Олексія Леня було обрано на драфті НБА "Фінікс Санз" під високим п'ятим номером, а Кравцов, який виступав в минулому сезоні за "Детройт Пистонз" і "Міллуокі Бакс", приєднався до "Фініксу" у міжсезоння. Таким чином, вперше два українські баскетболісти будуть виступати в одній команді. Втім, обом вже треба закріпитися у складі "сонячних" - до старту сезону у НБА залишилося три тижні. !zn

Читайте також:

Чемпіонат баскетбольної Суперліги стартує 10 жовтня

"Будівельник" підписав колишнього баскетболіста "Майамі" і "Сан-Антоніо"

Жеребкування Євроліги: до Києва їде "Барселона"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі