Дуглас Коста хоче виграти з "Баварією" всі турніри

Поділитися
Дуглас Коста хоче виграти з "Баварією" всі турніри Дуглас Коста одягнув футболку "Баварії" © twitter.com
Вже екс-футболіст донецького "Шахтаря" дав своє перше інтерв'ю на футболці мюнхенського клубу.

Вчора, 1 липня, офіційний сайт "гірників" підтвердив трансфер бразильського півзахисника в німецький гранд. За словами генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна, сума трансферу склала 30 мільйонів євро.

Коста поставив підпис під контрактом, після чого вперше поспілкувався з представниками клубного телебачення мюнхенців:

"Я дуже щасливий бути тут і дуже гордий надіти футболку "Баварії". У команді мене прийняли дуже легко, так що, я думаю, що адаптація не займе багато часу. Переговори про мій трансфер стартували одразу, як тільки "Баварія" заявила про свій інтерес. Я дуже хотів, щоб вони успішно завершилися. Якщо ти носиш футболку "Баварії", то автоматично хочеш завойовувати трофеї. Для мене немає різниці в турнірах між Бундеслігою, національним Кубком та Лігою чемпіонів. Я хочу виграти з командою все. Я приєднаюся до команди 11-го липня. Зізнаюся, вже не можу дочекатися цього дня", - сказав бразилець.

Також угоду прокоментував спортивний директор "Баварії" Маттіас Заммер:

"Дуглас Коста – це відмінне придбання для нашої команди. Бразилець володіє хорошою технікою, сильної лівою ногою, а також він дуже швидкий. Після виступів в Бразилії і Україні Дуглас вирішив зробити наступний крок у своїй кар'єрі, перейшовши в "Баварію". Ми будемо підтримувати його, щоб він адаптувався в команді, як можна швидше".

Після офіційного оголошення про трансфер, Сергій Палкін підкреслив, що "гірники" не будуть шукати заміну бразильцеві, а розраховують на майбутні успіхи Марлоса і Фреда на позиції Кости.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі