Долю кримських футбольних команд обговорять на конгресі УЄФА

Поділитися
Долю кримських футбольних команд обговорять на конгресі УЄФА © kurafire, flickr.com
Де буде виступати "Таврія" і "Севастополь", можливо, стане відомо в найближчі дні. Питання буде обговорюватися на найвищому рівні.

Питання про можливість виступу кримських клубів в чемпіонаті Росії з футболу буде обговорюватися з представниками Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), Міжнародної федерації футболу (ФІФА) та Федерації футболу України (ФФУ) на конгресі УЄФА, який пройде в Астані 27 березня.

Про це розповів президент РФС Микола Толстих, який підкреслив, що зустрічі російських і українських футбольних чиновників заплановані якраз дні проведення Конгресу у столиці Казахстану.

"найближчим часом ми проведемо додаткові робочі зустрічі з представниками суб'єктів футболу Криму. Ми конструктивно і будемо тісно співпрацювати в цих питаннях з ФІФА та УЄФА. Ряд зустрічей з представниками ФІФА, УЄФА та ФФУ ми плануємо в рамках конгресу УЄФА в Астані. Ми маємо виконати всі процедури згідно з державними рішеннями, вимог ФІФА та УЄФА. Будемо виконувати їх чітко, послідовно і максимально швидко, - заявив Товстих в інтерв'ю ИТАР-ТАСС.

Нагадаємо, що раніше колишній президент ФФУ Григорій Суркіс, який в даний час займає посаду віце-президента УЄФА, відзначив, що вже доніс свою точку зору щодо кримських клубів до президента ФІФА Зеппа Блаттера. Суркіс вважає, що дві команди Прем'єр-ліги України повинні дограти сезон в українському чемпіонаті.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день "Таврія" займає 14-е місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги, а "Севастополь" - 11-й. !zn

Читайте також:

ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд в чемпіонаті РФ не буде

ФІФА розслідує процес визначення господарів ЧС 2018 і 2022 - Росії і Катару

Платіні знову "пройшовся" по об'єднаного чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі