"Дніпро" здобув вольову перемогу над хорватським "Хайдуком"

Поділитися
"Дніпро" здобув вольову перемогу над хорватським "Хайдуком" "Дніпро" виграв перший матч плей-офф © moskva.com
Перемогу дніпрянам приніс молодий Євген Шахов. Артем Мілевський під бурхливі оплески вболівальників НСК "Олімпійський" вийшов у "Хайдука" на 77-й хвилині.

У першому матчі плей-офф Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" зумів здобути вольову перемогу над хорватським "Хайдуком".

Рахунок було відкрито на початку творого другого тайму, коли Сушич зумів зблизька відправити м'яч у ворота. "Дніпро" зусиллями Калініча дуже швидко зрівняв рахунок - хорват з лінії воротарського заштовхав снаряд за спину воротаря. А під кінець матчу молодий Шахов забив головою і вирвав перемогу для "Дніпра".

Варто відзначити, що Артем Мілевський вийшов у "Хайдука" на 77-й хвилині.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич після першого матчу плей-офф кваліфікації Ліги Європи, вважає, що основна проблема його команди -це погана реалізація гольових моментів.

"Ми поставили сьогодні трьох форвардів - футболістів, які багато забивають. Але мати такі моменти і не реалізувати їх... Мені важко сказати. Вже не перший матч ми вискакуємо за рахунок середини поля, захисників. А нападники поки мовчать. Сьогодні вони мали багато шансів, але забив лише Калініч. Що сказав випускаючи на поле Шахова? Попросив його підсилити гру", - зазначив Маркевич.

Поєдинок відбудеться 28 серпня у Спліті. Нагадаємо, що УЄФА покарав дніпропетровський клуб за бійку вболівальників на київському "Олімпійському".

Було прийнято рішення дискваліфікувати домашній стадіон "Дніпра" на один матч із випробувальним терміном на два роки. Також український клуб оштрафовано на 50 тисяч євро.

Нагадаємо, що в перерві матчу "Дніпро" - "Копенгаген" ультрас дніпропетровського клубу атакували гостьовий сектор через що старт другого тайму було відкладено на 10 хвилин. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі