"Дніпро" - "Русенборг": анонс, де дивитися матч 10 грудня

Поділитися
"Дніпро" - "Русенборг": анонс, де дивитися матч 10 грудня "Дніпро" буде грати за престиж клубу © ФК Днепр
Дніпропетровці постараються завершити євросезон на мажорній ноті.

Сьогодні, 10 грудня, "Дніпро" проведе заключний матч групового етапу Ліги Європи. Дніпропетровці прийматимуть "Русенборг".

Даний поєдинок в якійсь мірі буде носити статус товариського. І "Дніпро", і "Русенборг" вже позбулися шансів на вихід у плей-офф, а тому розіграють лише третю сходинку в групі. У "Дніпра" - 4 очки, у "Русенборга" - 2, і лише перемога дозволить норвежцям піднятися на третє місце.

Нинішній матч може стати останнім для ряду гравців "Дніпра". Нагадаємо, вчора головний тренер команди Мирон Маркевич заявив, що всім гравцям дозволили за бажанням шукати собі нові клуби.

У матчі цих команд у рамках першого кола "Дніпро" здобув мінімальну виїзну перемогу завдяки голу Селезньова на 80-й хвилині зустрічі - 1:0.

У сьогоднішньому поєдинку Селезньов не зіграє за сімейними обставинами. Також "Дніпру" не допоможуть Ротань і Дуглас, а Зозуля точно не вийде у стартовому складі.

"Буде така гра, коли з турнірної точки зору ні "Русенборгу" нічого не потрібно, ні нам. Але все-таки є престиж клубу, в першу чергу, а також країни. Так що постараємося серйозно налаштувати гравців, але у нас є проблеми зі складом", - підкреслив напередодні Мирон Маркевич.

Відзначимо, що "Русенборг" чотири рази грав в Україні і поступився у всіх цих поєдинках.

"Дніпро" - "Русенборг"

Четвер, 10 грудня, Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена", 22.00

Пряма трансляція - на телеканалі "Футбол 1"

Орієнтовні склади

"Дніпро": Бойко, Федецький, Чеберячко, Гуйє, Матос, Едмар, Чигринський, Шахов, Лучкевич, Матеус, Руїс.

"Русенборг": Хансен, Ейолфссон, Бьордаль, Скьелвік, Свенссон, Йенсен, Сельнес, Конрадссен, Міккельсен, Седерлунн, Хелланн.

Арбітр - Стефан Клосснер (Швейцарія)

Букмекери вважають, що у "Дніпра" більше шансів здобути перемогу в цьому матчі. Коефіцієнт на успіх "Дніпра" - 1,73, на нічийний результат - 3,75, а ймовірність перемоги "Русенборга" оцінюється у 4,75.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі