"Дніпро" планує омолоджувати склад

Поділитися
"Дніпро" планує омолоджувати склад "Дніпро" полетів на збори в Туреччину © ФК Днепр
У дніпропетровському клубі, ймовірно, буде зменшено бюджет.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про нинішню ситуацію в "Дніпрі". За словами фахівця, в клубі, швидше за все, буде взято курс на омолодження складу.

"Думаю, в "Дніпрі" зменшиться бюджет, як, напевно, і в багатьох клубах Прем'єр-ліги. Напевно, зараз візьмемо курс на омолодження колективу. Але знову ж таки мені важко говорити про якісь доленосні рішення. Поки працюємо. Я навіть не можу чітко сказати про те, яка доля чекає Дениса Бойка і Дугласа. Час покаже...

Так, ми повертаємо з оренди Олександра Кобахідзе, Сергія Політило. На збір поїхало багато наших молодих виконавців, і на деяких з них я дуже сподіваюся. Так що будемо якось виходити з положення", - підкреслив Маркевич в інтерв'ю "Команді".

Також Маркевич підтвердив, що Валерій Федорчук покине "Дніпро": "Клуб і футболіст не домовилися щодо умов особистої угоди". Що стосується подальшої долі Дмитра Чигринського, то це питання ще не вирішене: "Я хочу, щоб Дмитро залишився, адже, наприклад, якщо команду покине Дуглас, то буде, ким його замінити. Але як все вирішиться, сказати не можу. Там вся справа в умовах особистого контракту".

Нагадаємо, після осінньої частини сезону "Дніпро" покинули Данило і Майкл Бабатунде, які прийшли в команду тільки в літнє міжсезоння.

На даний момент "Дніпро" готується до другої частини сезону в Туреччині, де проведе шість товариських матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі