"Динамо" вшосте в історії побореться за Кубок України з "Шахтарем"

Відео
Поділитися
"Динамо" вшосте в історії побореться за Кубок України з "Шахтарем"
Кияни не залишили шансів одеському "Чорноморцю" в 1/2 фіналу Кубка України: підопічні Сергія Реброва забили у ворота суперника чотири м'ячі. Одесити в одному матчі пропустили середню норму чотири поєдинки.

Київське "Динамо" обіграло в 1/2 фіналу Кубка України одеський "Чорноморець" 4:0, вийшовши у перший за чотири роки фінал турніру.

За трофей, вже в шостий раз в історії кияни посперечаються з принциповим суперником-донецьким "Шахтарем", який насилу обіграв у півфіналі черкаський "Славутич" 3:0.

Перемогу киянам принесли Денис Гармаш, який відзначився дублем, а також Андрій Ярмоленко та Дьемерси Мбокані.

Провівши один з кращих матчів у сезоні, кияни подарували наставнику Сергію Реброву шанс принести клубу перший за кілька років серйозний трофей. Ну а "Чорноморець" не зумів вдруге поспіль пробитися у фінал Кубка України. Примітно, що в останній раз одесити пропускали більше трьох м'ячів у серпні 2012 року, коли поступилися "Шахтарю" 1:5. Саме "гірники" виграли у "моряків" у вирішальному поєдинку за Кубок в минулому сезоні.

Кияни зуміли збентежити суперника злагодженими діями - особливо що стосується переходу з оборони в атаку. Підопічні Сергія Реброва нарешті зламали надійний захист "Чорноморця", адже в іграх Прем'єр-ліги вони лише двічі в сезоні забивали одеситам. У кубковому матчі динамівці забивали як після стандартів, так і завдяки пресингу, а також у фірмових контратаках.

Ну а надійна гра біля своїх воріт - в першу чергу за рахунок самовідданих дій всіх виконавців - принесла додаткову впевненість Олександру Шовковському, який відстояв "сухий" матч.

Нагадаємо, що фінал Кубка України-2013/14 відбудеться 15 травня. Місце проведення вирішального матчу ще не визначено. Додамо також, що на рахунку "Динамо" і "Шахтаря" - дев'ять перемог в Кубку України. !zn

Читайте також:

У ФФУ все-таки зважилися на перенесення фіналу Кубка України з Харкова

Саленко підтримав Реброва в бажанні перебудувати гру "Динамо"

На пост наставника "Динамо" претендують румунська легенда і "татарський чарівник"

Луческу припустив, що перемоги "Шахтаря" вже всім набридли

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі